Lifestyle

Sex killers: libido verlagend voedsel

28
...

Sex is niet alleen leuk, het is ook goed voor je lichaam. Je wordt er vrolijk van, het is goed voor je gezondheid en goed voor je relatie. Je hebt dan vast weleens gehoord over producten die libido verhogend zijn. Oesters, kreeft en chocola zijn hier een voorbeeld van. Maar er zijn ook een hoop etenswaren waardoor je minder zin krijgt in sex. Benieuwd welke producten dat zijn? Lees snel verder.

Gefrituurd voedsel
Dat gefrituurd eten zoals patat en kroketten slecht zijn voor je gezondheid, dat is niks nieuws. Maar er is nog een belangrijke reden om deze vette dingen te laten staan: de transvetten in deze producten zorgen ervoor dat je minder zin krijgt in sex. De transvetten tasten niet alleen het testosteron aan, het zorgt er ook voor dat de kwaliteit van de sperma bij mannen minder wordt.

sex killer

Alcohol
Een drankje of twee kan je wat losser maken tijdens een avondje stappen, maar als je regelmatig drinkt zorgt dat ervoor dat er een chemische reactie in het lichaam wordt veroorzaakt. Alcohol beschadigt namelijk het zenuwenstelsel en het onderdrukt de productie van testosteron. En nog een andere belangrijke reden: die ene cocktail zorgt er misschien wel voor dat je op die knappe man in de kroeg afstapt, als het daadwerkelijk op sex aankomt, maakt drank je veel minder gevoelig en slaperig.

sex killer

Mint
Als je verstandig dacht te zijn om op mint te kauwen voor de slechte adem, helaas! Mint produceert namelijk menthol, wat een afremmend effect heeft op het lichaam en de seksdrive. Wil je toch iets voor de slechte adem? Dan kan je beter op gember kauwen. Gember zorgt namelijk wél voor een positief effect op het lichaam en dat je zin krijgt in sex.

sex killer

Koffie
Koffie mag dan wel een goed begin van je dag zijn, het heeft zeker geen goede invloed op de nacht. Cafeïne kan ervoor zorgen dat het lichaam stress krijgt. Dit stresshormoon zorgt er dan weer voor dat er een schommeling van de hormoonhuishouding ontstaat. Kijk uit dus met koffiedrinken in de avond ;).

sex killer

Havermout
Start jij ook je dag met een grote kom havermout? Misschien moet je toch maar overwegen om met een ander product te ontbijten. Havermout zorgt er namelijk voor dat er minder serotonine vrijkomt. Door serotonine zorgt er onder andere voor dat je meer zin krijgt in sex.

sex killer

Soja
We willen natuurlijk dat onze vriendjes gezond eten. Maar als ze te veel soja producten eten, is dat niet goed voor hun seksdrive. Soja bevat namelijk fyto-oestrogenen wat niet goed gaat met het mannelijke sekshormoon.

sex killer

Eet jij veel van deze sex killers?

Bron beeld: We Heart It

Door: Quirine Smit

Laat je inspireren in Pinbook

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

28 reacties

 • 3 jaar geleden elisa_khaterine

  woow dat wist ik niet van munt, ik drink dagelijks munt thee, heerlijk! en mijn seks leven is top! hihi

 • 3 jaar geleden Girly122

  Snel en makkelijk geld verdienen!

  https://www.cash4girls.nl/aanmelden.php?ref=374502

  Mijn laatste uitbetaling was 100 euro en dat duurde ongeveer een maand.

  Als je een vraag hebt stuur me dan gerust een mailtje!

 • 3 jaar geleden Bentetje

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 3 jaar geleden sharon

  Snel en makkelijk geld verdienen !

  https://www.cash4ladies.nl/aanmelden.php?ref=70121

  ik heb pas geleden 25 euro uitbetaald gekregen in een korte tijd !! meld je aan

 • 3 jaar geleden Pussy_DaLuxe

  Havermout wordt bereid uit haver. De hele haverkorrels worden gewassen en gepeld en vervolgens verhit. Hierna worden ze plat gewalst tot de bekende vlokken. Dit graan bevat veel B-vitamines, verschillende aminozuren, calcium, magnesium, silicium, ijzer, zink en vezels. Ook bevat havermout Tryptofaan, de voorloper van het gelukshormoon serotine. Deze stof weet onze drang naar koolhydraten en emotionele instabiliteit te beteugelen. 's avonds wordt uit serotonine weer melatonine gemaakt, zodat het ook helpt bij een gezond slaappatroon. Serotonine samen met magnesium zijn ook nog eens van belang voor een goede darmperistaltiek en kan daarmee dus een probaat middel zijn tegen obstipatie.

  Klopt dus niet ...

 • 3 jaar geleden Emberhanna

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 3 jaar geleden Mphor

  Ik pleit toch echt voor seks. Maar hoe dan ook, wel leuk om te lezen al ben ik niet van plan om er serieus op te gaan letten.

 • 3 jaar geleden Hannelore

  Is het woord seks in Nederland soms echt anders gespeld? Je schrijft toch geen sex, in het engels wel ja.

 • 3 jaar geleden Hipsterduck

  Ik drink al jaren bijna elke avond koffie, geen problemen met mijn sex drive hoor. :P

 • 3 jaar geleden XLELY

  @flowerchild, nee ze denken echt niet dat iedereen die op deze site zit seks heeft, maar er zijn genoeg mensen die het wel hebben en die dit leuk vinden om te lezen

 • 3 jaar geleden appelpeerbanaan

  Oh, en sojabonen bevatten juist weer veel tryptofaan! Dus hier wordt er ook serotonine aangemaakt

 • 3 jaar geleden appelpeerbanaan

  Ehm.. In havermout zit tryptofaan. Tryptofaan wordt na een heel proces waarbij enzymen etc. komen kijken omgezet in serotonine!

 • 3 jaar geleden Jessica

  Haha, over havermout: 'misschien moet je hier maar niet meer mee ontbijten', alsof je alleen nog maar dingen wil eten die libido verhogend zijn (en alsof je elk moment van de dag seks hebt)

 • 3 jaar geleden Fame

  Hmm, kun je dit ook andersom gebruiken? Niet op mij van toepassing, aangezien ik vrijgezel ben. Maar stel je hebt een vriend die meer seks wil dan jij kunt verdragen... Dan is dit misschien de oplossing, haha!

 • 3 jaar geleden laratje94

  GRATIS GELD SPAREN MET HET BEKIJKEN VAN MAILSS? MELD JE AAN https://www.moneymiljonair.nl/1537015 EN VERDIEN GELIJK AL 1,25 DOOR JE AAN TE MELDEN

 • 3 jaar geleden CL

  Super makkelijk en snel geld verdienen?

  https://www.cash4girls.nl/aanmelden.php?ref=66979

  ik heb al meer dan 20 euro verdient en je hoeft alleen maar mails te lezen!

 • 3 jaar geleden AbsolutelyChuffed

  Net zoals ze hieronder zeggen, in Sex killers is het prima, maar voor de rest is het toch echt seks!

  Leuk artikel verder

  Gelukkig hoef ik me er niks van aan te trekken want ik heb niemand om seks mee te hebben, haha. Kom maar op met die friet!

 • 3 jaar geleden Little Notes

  Vaker dit soort artikelen !!

 • 3 jaar geleden Sneeuwwitje

  Seks*

 • 3 jaar geleden Sargasso

  In het Nederlands schrijf je seks met 'ks'. In het Engels schrijf je dat met een 'x'. Daar kan ik me zo aan storen :')

 • 3 jaar geleden Rianne

  Eens met Inlovewithhim.

 • 3 jaar geleden InLoveWithHim

  Eigenlijk is wat we hier doen een beetje overdreven. "Dit mogen we niet meer eten. Dat is slecht voor je." Niet dat girlscene ons verbied om nog gefrituurd voedsel te eten. Maar ik merk bij mezelf dat ik me dingen ga ontzeggen die zogenaamd heel slecht voor je zijn. En als iemand echt een slechte sexdrive heeft en die wil verhogen zijn deze tips nauurlijk superhandig, maar als alles gewoon goed met je gaat (normaal BMI, genoeg energie, 2x per week sporten) kan je gewoon eten wat je wilt (wel 2 ons groeten en 2x fruit natuurlijk). Maar ik vind dat we ook een beetje moeten blijven genieten. En soms gewoon wat van dat zondige eten moeten eten zonder dat we daar spijt van zouden moeten krijgen.

 • 3 jaar geleden Liah

  @ flowerchild, natuurlijk niet maar Girlscene heeft een brede leeftijdsrange aan bezoeksters en dus zijn er zeker veel (wellicht wat oudere, maar die zitten hier ook) meiden die inderdaad sex hebben en voor hun is leuk om zulke artikelen te lezen die hier vrij weinig zijn. Dus dan mag het wel een keer

 • 3 jaar geleden CHERRYBLOSSOMS

  Tja, niets van gemerkt.

 • 3 jaar geleden flowerchild

  Denken jullie dat iedereen die hier komt al seks heeft ofzo? :S

 • 3 jaar geleden kuzzz

  wat een rare / niet goed lopende zin:

  "Door serotonine zorgt er onder andere voor dat je meer zin krijgt in sex."

 • 3 jaar geleden AjlaJJ

  Als ik dit zo lees eet/drink ik zeker wel wat sexkilllers !

 1. 1