Lifestyle

Help! Mijn vriendje mag niet blijven slapen

131
...

Je hebt verkering met een super leuke jongen. Het liefst wil je dag en nacht bij hem zijn. Daarom heb je gevraagd aan je ouders of hij mag blijven slapen. Jij gaat er wel vanuit dat het mag. Maar je hebt het mis: je ouders vinden het geen goed idee! Wat moet je nu doen?

Allereerst is het natuurlijk super leuk dat je een vriendje hebt. Niks is zo leuk om helemaal hoteldebotel te zijn! Helaas komen er in een relatie ook wel eens wat problemen voorbij. Zo kan het dus zijn dat jouw ouders het niet goed vinden als je vriendje blijft logeren. Terwijl jij dat zo graag wil. Hoe moet je dat aanpakken?

love

Maak je niet druk over het feit dat jouw ouders het niet goed vinden. Er zijn namelijk heel veel ouders die het niet (meteen) toelaten. Dat het niet mag, heeft niks met jou of je vriendje te maken. Ze willen je gewoon beschermen. Ze zijn bang dat je te snel opgroeit of misschien zijn ze bang dat jullie dingen doen waar je niet aan toe bent. Je ouders houden super veel van jou en ze willen het beste voor je. Maar wij begrijpen ook dat jij het heel graag wilt. Er zijn wel een aantal manieren die je kunt proberen.

Praat met je ouders. Communicatie is de sleutel tot een goede oplossing. Vraag aan je ouders (of vraag alleen je moeder of alleen je vader) of je even met ze kunt praten. Zet een kopje thee en pak er wat koekjes bij. Dat maakt de sfeer al een beetje relaxed. Vertel je ouders dat je snapt dat ze het niet goed vinden dat je vriendje blijft slapen en dat je weet dat ze het uit liefde doen. Maar zeg ook dat je het super jammer vindt en dat jij en je vriendje hier echt klaar voor zijn. Vertel dat jullie geen dingen zullen doen waar jullie niet klaar voor zijn en dat jij en je vriendje volwassen met de situatie kunnen omgaan.

love

Als ze nog niet zijn overtuigd, wordt dan niet meteen boos. Dat zal de situatie niet helpen. Blijf ook niet door zeuren. Dat komt juist onvolwassen over, terwijl je juist wil laten zien dat je volwassen bent.

Probeer een compromis te maken. Stel voor dat jouw vriendje in een andere kamer gaat slapen. Op die manier kunnen jullie toch tot lekker laat bij elkaar blijven en 's ochtends gezellig ontbijten. Maar jouw ouders hoeven zich dan geen zorgen te maken dat jullie samen in een bed slapen.

Misschien is het ook een idee dat je afspreekt met je ouders dat je vriendje bijvoorbeeld maar een keer per maand mag blijven slapen. Je ouders zijn wellicht bang dat jullie na de eerste keer meteen elke week of misschien wel meerdere keren per week gaan logeren. Op deze manier stel je jouw ouders gerust dat dat niet het geval zal zijn.

Vinden ze dat ook geen goed idee? Vraag dan of het na een bepaalde tijd wel mag. Misschien vinden ze het wel goed dat jullie over drie maanden samen slapen. Met een tijdje wachten weten jouw ouders dat jullie relatie serieus is en dat jouw vriendje echt om je geeft.

love

Herken jij deze situatie? Heb jij nog tips?

Bron beeld: weheartit

Door Emma

LOVE dit artikel
29 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

131 reacties

 • 1 jaar geleden noamxnoam

  ik wilde een keer bij mijn vriend dominique slapen en klimde op het dak van de garage en ik wilde door het raam klimmen alleen hij had het raam op slot en was in slaap gevallen en ik kwam niet meer beneden........

 • 1 jaar geleden Anoniem xx

  Ik was super vaak gewoon chillen met mij vriendje ook vaak tot 4 uur 's nachts. We mochten toen we gewoon beste vrienden waren niet bij elkaar slapen.. Ik ging met hem mee naar Spanje op vakantie met onze vriendengroepje (2 jongens 2 meisjes). We sliepen met ze 4en in een bed. Ik en mij vriendin waren zat..., dus we zaten 's Avonds op het strand met ze allen, en ja hoor ik en mij vriendin zoende elkaar.. De jongens wisten meteen dat we dronken waren en die avond waren ik en mij beste vriend, en mij vriendin en haar beste vriend, verder gegaan. Ik was 15 en ontmaagd. De volgende dag vroeg hij of ik zijn meisje wou zijn😍Mij vriendin had hetzelfde😜Toen zijn we die avond weer op stap gegaan en heb ik met de vriend van mij vriendin gezoent😳Dat was natuurlijk niet de bedoeling maar we waren allerbeste vrienden dus gelukkig vond mij vriend het niet super erg. Sinds dien mogen we altijd bij elkaar slapen zolang we het maar veilig doen. Ik hou zo veel van hem we hebbe nu al bijna 2 jaar dan gaan we alleen met ze 4 op vakantie😍😊 ilovehimsomuch👫Ps hij is echt een lekkerding

 • 2 jaar geleden Shipgirl

  haha ik mocht al vanaf dag 1 van onze raltie bij mijn vriend slapen ben 15 en hij 17 btw haha

 • 2 jaar geleden Floor

  wauw dat jullie je hier druk om maken... ik ben bijna 17 en ik mag niet eens een vriendje laat staan bij hem slapen of hij bij mij

 • 3 jaar geleden ma.riiiam

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 3 jaar geleden Denisexxx

  Ben 14 en wil ook graag bij mijn vriendje (15) blijven slapen, niet om voor meer maar gewoon bij hem zijn. Ik weet niet hoe mijn ouders hierover denken en vind het moeilijk om te vragen, hoe kan je dat nou het beste vragen..

 • 3 jaar geleden Fashionismypassion.

  Vind je het gek dat je vriendje niet mag blijven slapen. Als je vind dat je oud genoeg bent om je vriendje te laten slapen. Koop dan toch een eigen appartement en doe daar maar wat je wilt. Waarom moet je die nacht met zijn 2en zo nodig doorbrengen als jullie dat de hele dag kunnen doen.

 • 3 jaar geleden Shania

  Ik en mijn vriend zijn nu meer dan een jaar samen maar hij mag ook nog altijd niet blijven slapen, we maken daar geen problemen van maar tussen ons zit er een grote afstand dus zien we elkaar niet zo heel veel terwijl dat de situatie wel wat makkelijker zou maken maar als ik erover begin tegen mijn ouders dan is de sfeer niet alleen gespannen maar veel erger!

 • 3 jaar geleden lisanne_xx

  @ sportygirl7

  het gaat heus niet alleen maar om het seks hebben, maar gewoon om het samen zijn

 • 3 jaar geleden Sportygirl7

  Ik vind het belachelijk dat sommige meisjes hier zo een probleem van maken!

  Je ouders doen dit uit bescherming en je hebt nog heel je leven kans om bij je vriendje te slapen. Ooit Teen Mom gezien of 16 and pregnant gezien? Al die meisjes die zwanger zijn geworden zitten dan te klagen over dat ze het zo zwaar hebben, tuurlijk is dat zo maar hun moesten zo nodig al zo jong seks hebben.

  Ik snap dat dit vervelend is voor meisjes als hun ouders het niet goed vinden dat hun vriendje bij hun slaapt, maar sommige meisjes doen alsof het aan de ouders ligt. Seks is fijn, maar geen noodzaak.

 • 3 jaar geleden Nadia

  Ik ben nu 15 en mijn vriendje is 16 wij waren met oud en nieuw samen want 1januari waren we 4 maanden samen en met heel veel moeite mocht mijn vriendje toch blijven slapen maar dan wel per se in een andere kamer.... Ik begrijp niet dat mijn ouders er zo'n groot probleem van maken want s'middags kun je ook dingen doen. Ik vraag me echt af wanneer we wel samen mogen slapen want we zijn nu bijna 11 maanden bij elkaar en het mag nog steeds niet...

 • 3 jaar geleden lisanne_xx

  ik heb dit probleem nu ook! ben 17 en inmiddels bijna een half jaar samen met mijn vriend maar hij mag echt niet blijven slapen, zo onwijs vervelend!

 • 3 jaar geleden vera

  Pff ik begrijp mn ouders niet. Ik heb ondertussen negen maanden met mijn vriend en mn ouders weten ook dat er al meer is gebeurt. Toen ik t mijn ouders vertelde begon mijn ma gelijk te huilen en zei ze dat ik geen normale meid was en dat ik haar leven kapot maakte. Alleen omdat ik het had gedaan. 1 week lang heeft ze me toen slet genoemd. Nu wil ik graag bij mijn vriend blijven slapen dus, wat ik al redelijk lamg wil maar waar ik dus mee.wachtte tot we wat langer hadden. Ik heb t dus net aan mn ouders gevraagd en gezegd dat vrienden van mij met ouders van zelfde leeftijd en zelfde waarde, die korter een relatie met hun vriend hebben en die een stukje jonger zijn als mij (ik ben 16), het wel mogen. Maar mijn ouders zijn bang dat ik dus weer seks ga hebben met hem terwijl het allang is gebeurd en het ook vaak genoeg overdag kan. Ook vinden ze me te jong, wat ik nog wel kan begrijpen. Ze zeggen dat ze me het beste gunnen wat ik niet begrijp met een moeder die je uitscheld en eigenlijk al elk schooljaar heel het jaar roept dat je niet overgaat wat erg demotiverend is, maar telkens ben ik gewoon over gegaan. Ik begrijp niet dat ze me dus niet de kans gunnen om te laten zien dat ik bekwaam er voor ben om bij een man te blijven slapen, aangezien jongere vrienden die een kortere relatie hebben het wel mogen en ik heb het toch al gedaan dus dat begrijp ik ook niet helemaal.

 • 3 jaar geleden mel1999

  ik heb nu bijna een half jaar met mijn vriendje

  mij lijkt het heerlijk om naast mijn vriendje te slapen.

  Maar dan ook alleen maar naast hem slapen, ik ben pas 15 en vind dat ik er nog te jong ben om veder te gaan en dat zou ik ook niet willen. Ik denk dat als ik mijn ouders zou vragen of ik met hem mag slapen dat mijn ouders daar dan gelijk te veel achter zoeken. ik durf het ze niet eens te vragen. Ik zou eigenlijk niet weten hoe zijn ouders zouden reageren

 • 3 jaar geleden Lyfa

  Nou mijn ouders zijn streng christelijk.

  Had 5 jaar een vriend en ben 21 en nog mocht hij niet blijven slapen..gek word je ervan als mensen met een geloof jou dingen gaan verbieden omdat het van hun god nier mag. Daarom heb ik n hekel aan t geloof.

 • 3 jaar geleden elsjeee

  ik kan me hier goed in vinden, ik mocht dit in eerste instantie ook niet, maar ik heb er goed over gepraat met mijn ouders en verteld dat ik nou een maal 15 ben en graag bij mijn vriend wil slapen waar ik dan ook al een jaar mee ben, mijn ouders mogen hem graag en weten ook dat we echt niet alleen elkaars handjes vast houden ik heb dan ook gezegd dat als dat de reden is dat ik niet met hem mag slapen dat onzin is, omdat we het toch wel doen met of zonder logeren. dit heeft haar over gehaald en heeft er voor gezorgd dat ik dit nu wel gewoon mag !

 • 3 jaar geleden Oceana

  Ik kan me nog niet zo goed verplaatsen in de situatie maar ik snap beide kanten wel.

 • 3 jaar geleden Thalassophile

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE START READING THIS , DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 3 jaar geleden Neontiger

  Dit probleem heb ik nu ook, net aan mijn moeder gevraagd maar het mag niet met als reden "dat ze het niet nodig vindt". Waardeloze reden... Zegt ze dat we het nog een paar maanden moeten aankijken. :\

 • 3 jaar geleden silly

  ik denk dat het een beetje typisch aan ouders is, het heeft er inderdaad niks mee te maken dat het in de nacht is, want als je dingen wil doen doe je die toch ook al is het zeg maar middag.

 • 3 jaar geleden GD

  Je kan ook gewoon bij hem slapen

 • 3 jaar geleden xneverending

  Als mijn ouders dit tegen me zouden zeggen zou ik ze eerlijk gezegd echt keihard hebben uitgelachen. Ik kan net zo goed in de middag dingen gaan doen.

 • 3 jaar geleden DoortjeD

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 3 jaar geleden Isah00

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 3 jaar geleden musia

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 3 jaar geleden Roxxx28

  Ik ben nu 15, ik heb al 2 jaar met mijn vriendje (die nu 18 is). Toen ik 14 was ging hij met ons mee naar turkije, en vanaf toen mocht hij eigenlijk bij me slapen, en ik bij hem. 14 jaar is natuulijk wel jong, maar ik voel me al 17. Mensen schatten me qua uiterlijk en gedrag ook als 16/17 of soms zelfs 18. Ik heb al wel seks met hem gehad (al voordat we bij elkaar sliepen) en mijn ouders weten dit ook. Ik ben veilig aan de pil, dus niks aan de hand! Samen slapen is echt heerlijk. Maar als het nog niet mag van je ouders dont worry, ooit komt het wel!

 • 3 jaar geleden Dorthe23

  bij elkaar slapen is echt super fijn. dicht tegen elkaar aan liggen en elkaar vast houden

 • 3 jaar geleden photography-lover<3

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 3 jaar geleden allicansee

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 3 jaar geleden Beautyaddict

  Ik vond het altijd zo'n onzin dat het niet mocht omdat het dan direct gaat om verder gaan. Je kunt toch ook verder gaan als je 's middags bij hem bent en erna weg gaat. Mijn vriend woont 2,5 tot 3 uur reizen bij me vandaan dus niet heel handig om af te spreken voor 1 dag. De eerste paar keer kwam hij voor 1 dag en ik voor 1 dag naar hem, maar na een tijdje mocht het wel omdat het handig is met reizen, kan eigenlijk anders gewoon niet.. Omdat wij geen logeerkamer hebben, had mn moeder wel een matras op de grond gelegd boor hem. Na een half jaar legt ze hem nog steeds neer, maar natuurlijk hebben we daar nooit gebruikt van gemaakt hehe. Zijn ouders waren er direct makkelijk in, sliepen direct samen in bed terwijl we officieel nog geen relatie hadden. Nu ga ik ook wel eens zo af en toe door de weeks naar hem toe (als ik toetsweek ofzo heb). Nu maken mn ouders er totaal geen problemen meer om, zolang ik maar o ptijd thuis ben en laat weten waar ik ben.

 • 3 jaar geleden SweetAngel

  Wat ik altijd doe, ik logeren met onze vrienden groep. Dan zijn we met z'n 5e (2 jongen en 3 meisjes). zo ben ik toch gewoon bij m'n vriendje en m'n ouders vinden dat goed!

 • 3 jaar geleden StayStrongxx

  Het mag niet van zijn ouders, maar wss gaan we een x nachtvissen, ket klinkt wel heel saai maar we gaan wel samen in 1 slaapzak slapen

 • 3 jaar geleden Liekelove

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 3 jaar geleden lolgirl

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 3 jaar geleden e

  Het enige nadeel hieraan is, is dat het zijn ouders zijn die het niet willen, niet die van mij..

 • 3 jaar geleden Captivant

  Je hoeft niet direct meer te gaan doen als je met elkaar gaat slapen. Overdag kan het net zo goed en anders zul je toch andere dingen uitproberen om te zorgen dat je meer kunt gaan doen als je niet mag blijven slapen.

 • 3 jaar geleden Mylove

  Ik ben een meisje van 17, byna 18. Ik heb nu al byna 5maand een vriend & vanaf het eerste weekend mochten we een heel weekend samen slapen. We kenne hem wel al 8jaar, ook myn mama. & nu komt hij ng ieder weekend hier slapen. Ma ik mocht dit vanaf 16j.. Dus geduld hebben is een schone deugd . De ene is daar strenger in dan de andere..

 • 3 jaar geleden michaela

  Mijn ouders zeggen dat hij pas mag blijven slapen als ik 18 ben.. lol no way!

 • 3 jaar geleden jetje

  ik heb 2 maanden met mijn vriendje en we zijn nog geen van plan om verder te gaan dan gewoon zoenen maar mijn ouders denken daar anders over en van hun mag mijn vriendje dus ook niet blijven slapen. dat vind ik zwaar irritant want we mogen elkaar ook maar 1 keer in de week zien

 • 3 jaar geleden strawberry

  Kom op meiden, denk even verstandig na. Wees blij dat je ouders zo bezorgd om je zijn, ze willen alleen het beste voor je. Is het nou echt nodig dat je bij elkaar in bed slaapt? Hoe oud zijn jullie nou.. Ik denk zelf dat het pas echte liefde is als je daarmee kan wachten, waar gaat het nou precies om in je relatie? Als je zelfs voor zo iets kleins ruzie gaat maken met je ouders, dat zit denk ik niet goed dan...

  Ik heb zelf ook een vriend en we hebben anderhalf jaar nu (hij is 17, ik 16) en wij slapen niet bij elkaar. Daar hebben we bewust voor gekozen omdat we ons niet in verleiding willen brengen, zo voorkom je dingen die je liever niet doet Jammer om te zien dat kinderen al op steeds jongere leeftijd steeds 'verder' willen gaan eigenlijk, het mooie aan een relatie is juist dat je rustig aan begint en elkaar eerst beter leert kennen. Dan bouw je samen een goeie basis op!

 • 3 jaar geleden Loup Garou

  -

 • 3 jaar geleden lisamadeline

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 3 jaar geleden melissa

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 3 jaar geleden ManonVeningaMuziek

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 4 jaar geleden Boem

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 4 jaar geleden Mockingjay

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 4 jaar geleden Miacasalobi

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 4 jaar geleden staystrongdarling

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 4 jaar geleden pinknail

  In een dronken bui me ouders gesmst dat ik niet thuis sliep maar bij me inmiddels ex-vriend. Ze sliepen al dus konden geen nee zeggen.

 • 4 jaar geleden kelsszxx

  Mijn vriend en ik zijn nu bijna 3 jaar samen en mijn ouders hebben het afgelopen zomervakantie EINDELIJK toegestaan. Maar hij moest nog wel in een andere kamer. Jammer genoeg mag hij ook alleen bij mij blijven slapen en ik niet bij hem. Mijn ouders kunnen wat onredelijk zijn, zucht. Blijven hopen dan maar.

 • 4 jaar geleden agnieszka

  Mijn vriend en ik zijn nu 3 maandjes bij elkaar, we zijn erg dol op elkaar. Ik zelf ben nu 16 en mijn vriend is 19. Ben nu net aan de pil en mag binnenkort hopelijk mijn vriend verrassen met het nieuws dat hij kan blijven slapen!

 • 4 jaar geleden Natascha

  Ik ben 17 en mijn vriendje 16 we zijn bijna een jaar samen en we mogen nog steeds niet bij elkaar blijven slapen ... Mijn vriendje wordt er helemaal gek van omdat het van zijn ouders niet mag en als hij vraagt waarom worden zijn ouders boos. we weten echt niet meer wat we moeten doen.

 • 4 jaar geleden Ariël

  Van mijn ouders mocht het eerst ook niet (we waren 18 & 19) maar na 4 maanden mocht het omdat kerstmis eraan kwam en ze na 4 maanden zoiets hadden van oke ze wonen zover van elkaar af (zuid limburg & zuid-holland) laat maar gaan ofzo haha.

 • 4 jaar geleden ballerina

  Ik zou het denk ik ook niet meteen de eerste keer als hij blijft slapen doen. Lijkt me wat fijner om even aan elkaars bed, lichaam, kamer en ''met elkaar in bed'' te wennen. Of mijn moeder er moeilijk over zou doen weet ik niet...

 • 4 jaar geleden blondiex

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

  1 maand geleden_LIN

 • 4 jaar geleden Jasmijn

  vraag eerst jezelf af hoe oud je bent. Ik vind onder de 16 blijven slapen bij je vriendje persoonlijk erg jong. Vaak denken ouders hier ook zo over. En waarom blijven slapen als je hem al vanaf 'sochtends tot laat in de avond hebt gezien? Ik vind het heerlijk om mijn eigen bedje helemaal voor me alleen te hebben. geen zwetend of snurkend persoon naast je haha. toch is het wel fijn als je samen uit bent gegaan en pas 'snachts thuis komt om dan lekker snel samen te gaan slapen. Ook vind ik met een jongen slapen best iets bijzonders. leer elkaar eerst een half jaar kennen voordat je aan zoiets begint. maar dat ligt ook weer aan je leeftijd! Ik ben 17 jaar en heb vorige week voor de 1e keer met mijn vriend geslapen. Jammer dat het zo warm en plakkerig was. Dus zó romantisch en geweldig was het niet. want hij heeft gewoon op een matras naast het bed geslapen vanwege de warmte.

 • 4 jaar geleden xneverending

  Ik vind het echt onzin want niet alles gebeurd s'avonds. Je kunt net zo goed s'middags dingen doen. Hoeft niet zo zeer in bed te gebeuren hoor :')

 • 4 jaar geleden Noaaxx

  volgens mij ben ik de uitzondering hier want het mag niet van ZIJN ouders... mijn ouders zouden er volgens mij niet zo'n probleem mee hebben.

  ze kennen het programma 16 and pregnant daar helaas... :/

 • 4 jaar geleden sabina

  het is wel iri als je ouders zo irritant zijn maar ja als dit niet werkt of alle andere dat licht het wel gewoon aan je ouders

 • 4 jaar geleden MeltingRainbows

  Ik snap het wel hoor met al die 13 jarige meisjes die tegenwoordig al van de een naar de ander gaan om seks te hebben. Heb respect voor je ouders bescherming, het betekend alleen maar dat ze erg veel van je houden en er niet aan moeten denken dat er iets met je gebeurd.

 • 4 jaar geleden MichelleRStreet

  Mijn ouders vonden het ook geen goed idee, ze vonden mijn vriendje nog te kinderachtig (hij is 16) ze waren bang dat we dan "fouten" zouden maken omdat hij nog soms zo onvoorzichtig was. Totdat ik vroeg of ze dan met hem wilde praten. Me ouders gingen met mijn vriendje praten en hij deed heel volwassen en loste het goed op Nu mag het 4x in de maand, I

 • 4 jaar geleden xoSiena_

  laat je ouders zien hoe verlieft je bent, en praat erover. Maar weet wel eerst zelf zeker dat je geen dingen gaat doen waar je niet aan toe bent.

 • 4 jaar geleden Danii XLovex Malcolm

  Nou, Van mijn ouders mag het dus echt niet. Ze zijn bang dat we ''Fouten'' maken en dat ik zwanger word ofzo! Jeetje, ik begrijp ze aan de ene kant wel, maar aan de andere kant ook niet. Maar, dat komt vast nog wel.

  x ❤

 • 4 jaar geleden Anita

  Ik ga nu anderhalf jaar met hem en hij mag nog niet blijven slapen haha

 • 4 jaar geleden kaasislekker

  Zijn ouders vinden het allemaal prima, maar mijn ouders zijn er nog lang niet klaar voor dat mijn vriend & ik samen slapen.. Het is heel belangrijk dat je het niet stiekem doet, want als ze er dan achter komen mag het zeker nooit!

 • 4 jaar geleden Nanetje

  Ik heb geen vriendje, maar mijn moeder heeft mijn crush wel al een keer ontmoet en ze mocht hem wel. Ze heeft ook al gezegd dat ze hem vertrouwd en dat ik best een keer bij hem langs mag gaan en daar dan blijven slapen. Vindt ze prettiger dan dat ik 's nachts in de trein naar huis zit.

 • 4 jaar geleden SuperrWoman

  ik had een vriendje maar hij woonde ver weg en als hij langs kwam mocht hij ook nooit blijven logeren maar ik heb wel een tip

  TIP: laat hem vaak bij jou thuis komen en vertrouwen opbouwen bij je ouders

  TIP: laat de ouders kennins maken tijdens een etentje ofsoow en praten over jullie relatie , dat wint vertrouwen

 • 4 jaar geleden Inday

  Mijn moeder/vader zouden eens moeten zeggen dat mijn vriendje niet mag komen logeren, in mijn EIGEN huis :')

  Toen ik nog thuis woonde zorgde ik er altijd voor dat mijn moeder die jongen vertrouwde. Daar was zij niet zo moeilijk in.

 • 4 jaar geleden seline

  jaa ik heb ook bijna 8 maanden en het mag nog niet ik wacht tot na me examens en dan vraag ik het als ik jarig ben.

 • 4 jaar geleden SKXS

  Heel handig allemaal, maar na 8 maanden zegt m'n vader nog steeds heel eigenwijs 'nee' -__-

 • 4 jaar geleden ylona x

  SnowPrincessx

  * afscheid

  Sorry , moest het gwn ff melden :/

 • 4 jaar geleden SnowPrincessx

  Me vriendje mag van zijn ouders wel samen slapen alleen van mijne mag het vast niet, nog niet eens gevraagd want het antwoord is toch nee .... Heb nu precies 3 maanden en 3 dagen maar wil met half jaartje echt met hem slapen want s'avonds afschijt nemen blijft moeilijk ....meestal altijd telaat thuis omdat we. Niet weg Wilen enz iedereen kent dit probleem vast wel :s

 • 4 jaar geleden Féline

  Heel bekend haha.

  Dat probleem heeft iedereen eigenlijk wel. Het valt trouwens wel op dat de ouders van het meisje het niet goedkeuren, want de ouders van de jongen doen dit vaker al veel sneller.

  Maar na een tijdje en heel veel geduld mag je telkens vaker bij hem slapen.

  TIP: zorg ervoor dat je ouders je vriend goed leren kennen, het helpt echt want ze vertrouwen hem dan veel sneller.

 • 4 jaar geleden Pleuni

  mijn moeder denkt dat ik meteen BAM erop wil.... hoe vaak ik ook zeg dat het niet zo is ze wil me niet geloven.... zwaar ieritant. aleen ik denk gewoon dat ze er zelf nog niet klaar voor is... wachten dan maar

 • 4 jaar geleden Farhana

  Ik heb alles geprobeerd maar niks helpt !!

  Ik en mijn vriend zijn al 2 jaar samen, mijn ouders mogen graag, hij is supernetjes en respectvol tegen ze. Maar alsnog mag het niet. Heb weleens bij hem thuis samen met hem de nacht doorgebracht ( zijn ouders vinden het namelijk belachelijk dat het niet mag, dus bij hun mocht het wel YEEY ) maar nu ineens zeggen ze dat ik weer in het logeerbed moet als ik daar verblijf. HELP !! xx

 • 4 jaar geleden PointlessM

  Ik heb nog geen vriendje, maar echt grappig hoe iedereen het noemt:

  Rampetampen, bedgymnastieken enz. Hahahahhaha

 • 4 jaar geleden Saraii

  mijn ouders hebben met mij afgesproken als ik een jaar met mijn vriendje heb, en we natuurlijk goed met elkaar omgaan, we mogen logeren. ik vind dat wel een goede afspraak. maar ik vind het wel onzinnig dat ik niet eens naar mijn kamer mag met hem, terwijl ik bij hem ook gewoon naar zijn kamer ga..

 • 4 jaar geleden TALKISCHEAP

  ik snap het echt niet. als het die ouders alleen maar om de angst gaat dat hun kind seks heeft; dat kan ook overdag ofzo :')

 • 4 jaar geleden xxannoniempje

  ik had een vriendje,nu flow na een tijdje zeuren lukte het wel ;D maar zorg ervoor dat je goede argumenten hebt haha , bij mij was het omdat we tot laat ergens heen gingen en de volgende dag weer vroeg ergens heen gingen hahhaha love that moment

 • 4 jaar geleden Astrid2424

  Mijn vriend en ik zijn 7 maand samen en nog mag het niet.

 • 4 jaar geleden iMiCHELLE

  Hhaahah, zo herkenbaar!

  maarja moet maar wachten

 • 4 jaar geleden Shiela

  Ik denk dat elk meisje deze situatie wel tegenkomt.

  Mijn vriendje mag pas blijven slapen als ik veilig aan de pil zit (zoals mijn moeder zo mooi zegt), haha!

 • 4 jaar geleden HALLLLOOOO

  https://www.cash4ladies.nl/aanmelden.php?ref=32245

 • 4 jaar geleden Fame

  Mijn ouders vinden het niet prettig als er een jongen in huis slaapt, omdat ze zich dan niet op hun gemak voelen in hun eigen huis, zeggen ze. Ik vind het maar onzin. Maargoed, niks aan te doen helaas

 • 4 jaar geleden Lola

  Mijn ouders zijn hier zo verschrikkelijk streng in!

  Na héél lang zagen mag het 2 keer in het jaar. JAAR... Wel, beter dan niets! We zijn 2 jaar samen;

 • 4 jaar geleden Maxine

  Heb hier zelf ook veel ruzie over gehad. Op een gegeven moment gezegd dat als we aan seks toe waren we daar niet voor hoefden te logeren. Mijn vader werd nogal wit en gaf uiteindelijk met tegenzin toch toestemming.

 • 4 jaar geleden eva-maud

  Ik heb het onderwerp laatst ook aangekaart bij mijn ouders. Ik en mijn vriendje hebben sinds kort 3 maanden met elkaar. Uiteindelijk heb ik mijn ouders weten te overtuigen, maar van zijn ouders mag het niet. Waarschijnlijk omdat hij de oudste is en zijn moeder nog bang is dat hij opgroeit ofzo... In ieder geval flink balen....

 • 4 jaar geleden Lore

  Ik ben meer dan een jaar samen met hem.

  Wat dan doen als zijn ouders niks van hierboven toelaten?

  Dat is al wat moeilijker om erover te praten, mijn vriend spreekt zijn ouders niet graag tegen..

 • 4 jaar geleden Floor

  hij mag wel blijven slapen maar we mogen niet in hetzelfde bed en dat vind ik belachelijk! ik heb daar al meerdere keren discussies over gehad en mn ouders kunnen niet eens een duidelijk argument geven behalve iets vaags van; 'we vinden het idee niet prettig dat je naast een jongen ligt' waarop ik toen antwoorde; waarom mag ik dan wel naast meisjes slapen terwijl ik bi ben? :o we worden het maar niet met elkaar eens, terwijl, ik van mijn vriend zn ouders wel gewoon samen in 1 bed mag...

 • 4 jaar geleden charlotte

  hahahah kut voor de gene die dit niet mogen ja zo gaat dat wel eens ik ben blij dat ik het wel mag :')

 • 4 jaar geleden LittleAppel

  Ik zit nu echt exact in zo'n situatie.. Maar dan nog het meeste van zijn ouders. Ik kan er wel redelijk mee leven, maar toch.. Het liefste blijf ik bij hem.

 • 4 jaar geleden jenny

  Ik heb het eigenlijk nooit aan mijn ouders gevraagd. Ik was vaak 's avonds bij hem en dan vielen we vaak in slaap. Als we dan wakker werden was de laatste trein al geweest. Op een gegeven moment vermelde ik gewoon dat ik bij hem bleef slapen. Nooit gezeur over gehad

 • 4 jaar geleden Mandy93

  Jezus zeg

 • 4 jaar geleden Denise

  Wij slapen alleen in het weekend samen.. Maar we wonen maar 1 km van elkaar vandaan, dus vind ik het wel prima.

 • 4 jaar geleden nothingg

  -

 • 4 jaar geleden Belize

  @skins Daar draait het wel meestal op uit, niet?

 • 4 jaar geleden Jessy

  Ik snap ergens het punt van bezorgdheid, maar als je zelf wilt dat er iets gebeurd dan doe je dat overdag wel. Of je gaat misschien liegen over dingen (ik slaap bij een vriendin) Of dat dan veel beter is?

 • 4 jaar geleden Femme

  Ik mocht het ook pas na een half jaar. Ik snap het ook wel, ik was pas net 15 en mijn vriendje ook. We hebben na een tijdje gewoon afgesproken: als je zolang met elkaar gaat dan mag het. En vanaf dat moment hebben ze er ook nooit meer een probleem van gemaakt.

 • 4 jaar geleden Horizon

  haha met armeense vader moet je echt niet zo'n gesprek beginnen met thee en koekjes!

 • 4 jaar geleden Manu

  Ik vind het echt dom van sommige ouders, halloooo je kan zo vaak na schooltijd als de ouders nog werken dingen doen je ouders liever niet hebben! bijvoorbeeld.