News

Kyleigh (23) geeft €50.000 uit om op Kylie Jenner te lijken

Kim Kardashian, Selena Gomez of Ariana Grande; stiekem zijn we allemaal wel een beetje fan van iemand. Maar de 23-jarige Kyleigh Potts ging wel héél ver voor haar idool. Kyleigh onderging namelijk 40(!) verschillende operaties om er net zo uit te zien als haar ultieme crush: Kylie Jenner. De rekeningen van Kyleigh lopen op tot wel €50.000 en nog steeds is ze niet helemaal tevreden. Benieuwd hoe Kyleigh er nu uitziet? Wij hebben de beelden.

Kylie Jenner
Sommige mensen gaan zó ver dat ze niet alleen hetzelfde willen dragen als hun idool, maar dat ze hun idool willen zijn. Zo ook Kyleigh Potts, haar grote voorbeeld is Kylie Jenner. Daarom heeft ze er alles aan gedaan om precies te lijken op haar favoriete celeb. Alles bij elkaar is Kyleigh meer dan 40 keer onder het mes geweest en heeft ze rekeningen van meer dan €56.000. Wow!

Rolmodel
Voor de 23-jarige Kyleigh uit Denver, Colorado, is Kylie Jenner hét perfecte rolmodel. Kyleigh is geboren als jongen en is daarom altijd erg onzeker geweest. In 2016 begon ze voor het eerst met hormonen en vond steun bij Kylie. Kylie gaf Kyleigh het zelfvertrouwen die ze nodig had om voor zichzelf op te komen en de vrouw te zijn die ze altijd al had willen zijn.

Plastische chirurgie
Het begon allemaal met het opvullen van haar lippen, drie jaar geleden. Classic Kylie Jenner. 😉 Sindsdien heeft Kyleigh 40 verschillende operaties ondergaan en laat ze elke drie maanden iets veranderen aan zichzelf. Maar of Kyleigh en Kylie nu als twee druppels water op elkaar lijken… Oordeel zelf:

Bron: Unilad | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀