News

OMG! Nu in Rivertalk: Is dit het bewijs dat de Black Hood nog leeft?

YES! Het tweede deel van het nieuwe seizoen van Riverdale is ein-de-lijk begonnen. We hebben er even op moeten wachten, maar voortaan kunnen we weer elke donderdag genieten van het gespierde lijf van Archiekins, de geweldige outfits van Veronica, de badass streken van Jughead en de detective skills van B. De aflevering nog niet gezien? Dit heb je gemist.

Rivertalk
De eerste twee afleveringen van Riverdale waren super spannend en afgelopen donderdag stond er alweer een nieuwe aflevering voor ons klaar. Yes! Omdat we geen genoeg kunnen krijgen van de geweldige serie zetten we elke week de spannendste momenten uit de afgelopen aflevering onder elkaar. Daarnaast nemen we ook alvast een kijkje naar de aankomende aflevering.

Heb je de laatste aflevering van Riverdale nog niet gezien? Pas dan op voor spoilers. Wil je op de hoogte blijven van alles rondom Riverdale? Volg dan Girlscene op Facebook en houd Girlscene in de gaten voor een nieuwe Rivertalk. 

Wat er in de vorige aflevering allemaal gebeurde lees je hier

LET OP: SPOILERS!
Samenvatting

Betty en Archie mogen dan misschien de Black Hood hebben ontmaskerd, maar rustig is het in de mysterieuze stad nog lang niet… Deze aflevering staat compleet in het teken van Veronica’s vormsel en de duistere geheimen van haar vader. Toch is dit nog lang niet alles en zijn er een paar zaken die we écht even moeten bespreken:

1. First things first: Betty die achter een webcam zit (seks te hebben) met een totale vreemde. Dark Betty is back!

2. Uuuhhm, sinds wanneer vindt een sollicitatiegesprek thuis plaats? Nogal verdacht Chic…

3. Yes! Betty en Jughead gaan samen het avontuur aan. Just like the old days. 😉

4. Neee Archie, doe het niet! Stop met de FBI. Hoe lang nog voordat Ronnie erachter komt? Dit is té spannend.

5. OMG! Betty en Jughead zijn weer samen. Onze dag kan niet meer stuk!

6. Maar even onder ons Betty: wanneer ga je Jughead vertellen over je zoen met Archiekins…?

7. Arrrgh, dat einde! Makers van Riverdale, wat doe je ons aan?! Wij willen NU de nieuwste aflevering zien. Pronto.

8. Is dit dan misschien hét bewijs dat de Black Hood nog in leven is? Waaaa, wij kunnen niet wachten op een nieuwe aflevering van Riverdale! Jij ook niet? Lees dan snel verder…

Volgende aflevering
Met zo’n spannend einde tellen we de dagen af totdat we weer kunnen genieten van een nieuwe aflevering. Kan jij ook niet wachten? Dan hebben wij hier alvast een promo voor je. De aflevering beloofd super spannend te worden. Zo zien we een overstuurde Chic en zien we Betty en haar moeder een lijk(!) opruimen. We kunnen niet wachten!

Watch on YouTube

Beeld: BrunoPress, GIPHY

Must reads 👀