News

Na de chocoladefontein is er nu ook een curryketchupfontein

Eet jij jouw frikandel het liefst met ketchup of joppiesaus? Of kies je toch voor de standaard mayonaise, uitjes en curryketchup? Alle frikandel liefhebbers kunnen hun hart ophalen, want na de beroemde frikandellenvlaai van Aldi is er nu wéér iets nieuws… Na de chocoladefontein is er in Duitsland nu een fontein met curryketchup. Waaat!

Curryketchupfontein
Een snackbar in Dorsten, Duitsland, kwam met het geniale idee om curryketchup te serveren in een stromende fontein. In plaats van chocolade stroomt er dus currysaus(!) door de fontein. De bedenker van de curryketchupfontein, Heinz-Peter Finke, spreekt van een uit de hand gelopen grap. Toch heeft hij de curryketchupfontein nog steeds in zijn snackbar staan. De klanten zijn namelijk dol op de fontein en komen speciaal voor de fontein naar de snackbar van Finke.

Vieze snacks
Wees niet bang voor viese snacks (dubbel dippen is een no-go) in de fontein. Alle snacks komen op stokjes zodat ze perfect onder de fontein gehouden kunnen worden. Net zoals bij een ‘normale’ chocoladefontein dus. 

Bron: Bild, HLN | Beeld: iStock

Must reads 👀