Celebs

Monica Geuze deelt bijzondere video van haar baby

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim Kardashians derde kindje is geboren, Jiami geeft een tour door haar eerste huis, Monica Geuze deelt bijzondere echovideo van haar baby en Famke Louise dropt nieuwe videoclip (en die is eh… nogal vreemd). 

Kim Kardashian is deze week moeder geworden van haar derde kindje! Kim en haar man Kanye hebben een dochter gekregen. Dit keer heeft de realityster haar kindje niet zelf gedragen, maar hebben ze een draagmoeder ingeschakeld. Het werd haar namelijk door de complicaties van haar voorgaande zwangerschappen afgeraden om nog een keer zwanger te worden. “We zijn ontzettend dankbaar voor onze draagmoeder, die onze dromen heeft doen uitkomen met het grootste cadeau dat iemand kan schenken. Ook zijn wij onze geweldige doktoren en verpleegsters dankbaar voor hun hulp. Ook North en Saint zijn enthousiast over de komst van hun kleine zusje,” laten Kim en Kanye weten. De naam van het meisje is nog niet bekendgemaakt. Wel heeft Kim laten weten dat de baby 3,3 kilo weegt.

View post on Instagram
 

Het is een spannende tijd voor Jiami. De 18-jarige blogger gaat voor het eerst op zichzelf wonen, en haar vriend Jean trekt ook nog eens bij haar in! De twee wonen sinds kort samen. Deze week gunt Jiami ons een kijkje in haar gloednieuwe stulpje. De brunette heeft een nieuwbouwhuis gekocht, alles is dus splinternieuw. Jiami geeft ons een rondleiding in haar nieuwe vlog. Daarin zien we onder andere haar ruime woonkamer, maar ook haar inloopkast. Het is in ieder geval heel duidelijk dat Jiami dolblij is in haar nieuwe paleis!

Watch on YouTube

Monica Geuze had ook een bijzondere week. De vriendin van Lars Veldwijk, die tegenwoordig enkel een weekvlog maakt, deelt een speciaal moment in haar nieuwe video. Monica heeft namelijk een gadget ontvangen waarmee ze thuis een echo kan doen! Dat levert unieke beelden op. We zien de baby van Monica en Lars heel duidelijk bewegen. “Echt een klein mormeltje,” zegt de brunette in de vlog. “Het is zo bijzonder dat ik even naar de baby heb kunnen kijken.” De vlogger straalt van oor tot oor. Zo leuk om te zien!

Watch on YouTube

Famke Louise gaat als een speer! Haar twee singles Op Me Monnie en Vroom zijn een succes, en dat smaakt naar meer. Gisteren heeft Famke, samen met rapper Louivos, de videoclip voor LIT uitgebracht. Hierin loopt een bruiloft helemaal uit de hand. De zangeres heeft te veel gedronken van haar drankje ‘Famke Louise’ en kotst de bruiloftgasten onder, en de rapper komt met gewapende mannen binnenlopen. Eh… gezellig? Tja, het komt niet bepaald als een verrassing dat Famke voor een spraakmakende clip gaat.

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress

Must reads 👀