News

Bij dit restaurant verdien je €400 met het eten van kipnuggets

Wil jij €400 verdienen en ben jij gek op kipnuggets? Dan is deze nieuwe challenge écht iets voor jou. Alles wat je hoeft te doen om het geld binnen te halen is zo snel mogelijk één kipnugget eten. Klinkt niet zo moeilijk, toch? Er zit alleen een addertje onder het gras: het is namelijk geen normale kipnugget…

Nugzilla Challenge
Kun jij wel wat extra geld gebruiken na de dure decembermaand? Dan moet je écht meedoen aan de Nugzilla Challenge. De challenge is bedacht door de eigenaar van het Amerikaanse restaurant Rub Smokehouse. Ben jij gek op kipnuggets? Dan zit je goed met deze challenge. Bij de Nugzilla challenge is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk een Nugzilla eet. Even ter informatie: een Nugzilla is een mega grote kipnugget. 😉 De Nugzilla staat ongeveer gelijk aan 85(!) normale kipnuggets.

Denk jij dat jij deze mega kipnugget wel op krijgt? En lukt het je om de kipnugget in minder dan 6 minuten en 20 seconden (het huidige record) op te eten? Dan win je €400. Niet gelukt, maar zat je wel onder de tien minuten? Dan krijg je als troost een shirt van het restaurant.

Regels
Ben jij in Amerika en wil jij meedoen aan de challenge? Dit zijn de regels:
1. Je moet de Nugzilla zo snel mogelijk opeten
2. Je mag de tafel niet verlaten tijdens het eten
3. Wanneer je over moet geven is de wedstrijd voorbij
4. Je mag de Nugzilla niet delen
5. Het telt alleen wanneer je álles op hebt, inclusief frietjes
6. Je moet gereserveerd hebben

Bron: Unilad, Rub Smokehouse | Beeld: iStock