News

Dit zijn alle verleidsters van Temptation Island 2018

Nog even geduld en dan start het nieuwe seizoen van Temptation Island. YES! Gisteren kwamen we al met de beelden van de knappe heren, maar nu zijn dan ook alle vrouwen bekend. Wij hebben de video! Ben je er klaar voor? 

Wij kunnen niet wachten totdat het nieuwe seizoen van Temptation Island op 1 februari van start gaat. Kun jij ook niet langer wachten? Dit zijn alle vrouwelijke verleidsters die het de heren dit jaar extra moeilijk gaan maken… Hier check je alle verleiders van Temptation Island 2018.

verleidsters van Temptation Island 2018Vrouwelijke verleidster 1: Laetitia (22)
Laetitia komt uit Zaventem, maar haar roots liggen toch echt in Kameroen. Ze is verkoopster, barvrouw én model. Bezig bijtje die Laetitia. 😉

verleidsters van Temptation Island 2018Vrouwelijke verleidster 2: Yana (23)
Yana is nagelstyliste en zéker geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Miauw! Oogcontact en speelsheid staan centraal in haar verleidingsspel. De tactiek? Eerst verleiden, dan afstoten en vervolgens haar slag slaan.

verleidsters van Temptation Island 2018Vrouwelijke verleidster 3: Billy (18)
Billy is een echte losbol en gek op feesten. Ze gaat ervoor zorgen dat elke man vreemdgaat. Billy ziet er lief uit, maar heeft een sluwe tactiek: rustig doen en de mannen verleiden met haar ogen. 

verleidsters van Temptation Island 2018Vrouwelijke verleidster 4: Yasmine (20)
Yasmine weet wat ze wil. Haar ultieme doel op Temptation Island? Bewijzen dat geen enkele man te vertrouwen is. 

verleidsters van Temptation Island 2018Vrouwelijke verleidster 5: Zwanetta (20)
Zwanetta wil er even tussenuit: ze is klaar voor een spannend avontuur en kan niet wachten om nieuwe mensen te leren kennen. Zwanetta verleidt mannen vooral met haar uitdagende blik, maar hoeft niet veel moeite te doen.

verleidsters van Temptation Island 2018Vrouwelijke verleidster 6: Cherish (26)
Op feestjes gaat Cherish altijd op zoek naar gespierde mannen met tatoeages, deze verleidt ze met haar uitdagende dansmoves. Ze doet mee aan Temptation Island omdat ze wraak wil nemen op alle mannen die haar eerder bedrogen hebben.

verleidsters van Temptation Island 2018Vrouwelijke verleidster 7: Inge (22)
Inge uit Amsterdam heeft geen blad voor haar mond en valt op foute mannen. Ze omschrijft zichzelf als een echte kameleon die zich aan alles en iedereen weet aan te passen. You better watch out… 😉

verleidsters van Temptation Island 2018Vrouwelijke verleidster 8: Maxime (24)
Maxime is een vrolijke meid die constant op zoek is naar nieuwe avonturen. Temptation Island is dan ook dé uitdaging voor haar. 

Beeld: iStock

Must reads 👀