Beauty

OMG! Er bestaan nu fingernail-tattoos en dit wil je

Dat nail art een comeback maakt in 2018 is inmiddels duidelijk, maar er is nu een trend die nog een stapje verder gaat… Veel tatoeëerders zijn aan het experimenteren met deze trend en het levert de mooiste plaatjes op, ontzettend Instagramproof! Te lui om steeds je nagels te doen? Of wil je iets laten vereeuwigen op je vingers? Dan is dit wellicht iets voor jou. 

Tattoo op je nagels
Sinds kort is het mogelijk om een tattoo te laten zetten op je nagels. Ja, je leest het goed: fingernail tattoos is een ding. In tegenstelling tot alle andere tattoos zijn nageltattoos geheel pijnloos. Is dat niet geweldig? Het gevoel is te vergelijken met het verwijderen van gelnagels, piece of cake dus. Omdat de nagels gewoon doorgroeien is deze tattoo niet permanent. Na vier tot zes maanden is het kunstwerkje compleet verdwenen, dit verschilt per persoon. Zie je iets gaafs op Pinterest? Dan laat je het de volgende dag nog in je nagels prikken. Het is alweer verdwenen voordat je er überhaupt spijt van kunt hebben. 
Ervaren tatoeëerder
De celebritytatoeëerder JonBoy is net begonnen met het zetten van deze kleine tijdelijke tattoos. Hij is niemand minder dan de man die Kylie Jenner, Bella Hadid en Justin Bieber van een tattoo heeft voorzien. Volgens hem moet je het alleen laten doen door een tatoeëerder die ervaring heeft met nageltattoos. Het is compleet anders dan tatoeëren op huid, het oppervlak is een stuk harder en heeft groeven. Het zetten van een nageltatoeage vergt veel meer precisie en concentratie dan een normale tattoo, vertelt hij. 

Hieronder vind je wat fingernail tattoo inspiratie. Wij zijn verliefd! 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

 

Bron: seventeen.com, metro.co.uk | Beeld: iStock

Must reads 👀