Films & Series

OMG: dit is wat Riverdale voor ons in petto heeft

Het is alweer bijna vijf weken geleden dat de laatste Riverdale-aflevering online kwam. Gelukkig is het op 18 januari eindelijk zover: seizoen twee wordt vervolgd. Vanaf dan kunnen we weer elke week genieten van de drama die zich afspeelt in het kleine plaatje Riverdale. Betty, Veronica, Archie, Jughead en Cheryl verschijnen weer op onze beeldschermen. Hieronder lees je alvast wat je van de volgende afleveringen kunt verwachten.

Minder Black Hood

Als jij ontzettend benieuwd bent naar wie de échte Black Hood is moeten we je helaas teleurstellen. De zoektocht naar de wrede moordenaar wordt op een lager pitje gezet en de serie gaat zich meer focussen op de hoofdpersonages. Hierdoor lijkt het meer op de ‘Archie’ strips. 

Dat er minder gezocht wordt naar de Black Hood betekent niet dat het saai gaat worden. We kunnen meer juicy high-schooldrama verwachten, love it! De serie gaat zich meer focussen op de dingen die op Riverdale High gebeuren. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op de relaties en vriendschappen. Zal er een onverwachtse wending komen? Of zullen de stellen happily bij elkaar blijven? 

De producent Roberto Aguirre-Sacasa heeft laten weten dat het niet alleen bij Riverdale High zal blijven, de leerlingen van Southside High zullen namelijk langzaamaan Riverdale binnendruppelen. Ging jij juist wel lekker op de Black Hood? Niet getreurd, volgens Roberto blijft er een duister crime-element in de serie. 

Broer Betty

De komende afleveringen maakt de broer van Betty (Chic) zijn debuut in Riverdale. Betty gaat zich meer focussen op haar mentale toestand, ze is erg benieuwd naar haar donkere kant en vraagt zich af of haar broer die ook heeft. Aan het einde van de eerste helft kwam Betty erachter dat ze een broer had. Haar moeder Alice heeft hem vroeger afgestaan ter adoptie. In de volgende afleveringen zal ze hem eindelijk ontmoeten.

Tussen Betty en Veronica zullen de spanningen hoog oplopen, laat de producent weten. Dit keer is het ze alleen niet om Archie te doen, maar hebben de ouders de ruzie veroorzaakt. Is het oorlog tussen de Coopers en de Lodges? Wij zijn erg benieuwd en kunnen niet wachten totdat we onze favoriete serie weer kunnen starten. We zetten de popcorn alvast klaar!

Hieronder bekijk je alvast de trailer:

Watch on YouTube

Bron: seventeen.com, harpersbazaar.com | Beeld: Brunopress

Must reads 👀