News

In deze stad komen honderden teckels bij elkaar en jij kan erbij zijn

Ben jij gek op honden en moet jij elke trouwe viervoeter écht even aaien (sorry not sorry)? Stel je dan eens voor dat je omringd wordt door honderden(!) teckels. Ja, het kan! In deze stad vindt een speciaal evenement plaats waar honderden teckels samenkomen voor het goede doel. En jij kan erbij zijn.

Manchester
Wil jij dit voorjaar nog een paar dagen naar het buitenland en ben je dol op honden? Dan moet je zéker een tripje boeken naar Machester, Engeland. Daar vindt namelijk in april een speciaal evenement plaats waar honderden teckels samenkomen om te wandelen voor het goede doel. Het evenement beloofd één groot succes te worden en zo’n 2500 mensen hebben zich via Facebook al aangemeld. Even een kort rekensommetje: 2500 mensen = 2500 teckels. Is this heaven?

Goede doel
Natuurlijk is het wandelen met de teckels (ook wel ‘worstjes’ genoemd) al super cute, maar tijdens het wandelen steun je ook het goede doel. Win-win situatie! Met het evenement hoopt organisator Julie mensen meer informatie te geven over ziektes bij teckels én geld op te halen voor organisaties die de zieke hondjes helpen. 

Oké, wij zijn verkocht en zijn, as we speak, bezig met het boeken van een tripje naar Manchester. 😉 Wil jij ook een kijkje nemen bij dit schattige evenement? Zorg dan dat je op 8 april om 13:00 uur bij de Boating Lake parkeerplaats bent op Sheepfoot Lane in Manchester. 

Bron: Lovin Mancherster, Manchester Evening News | Beeld: iStock