Celebs

Insider: ‘Er is een reden waarom Kylie Jenner haar zwangerschap geheim houdt’

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kendall Jenner verschijnt met acne op de rode loper, insider onthult ware reden waarom Kylie Jenner haar zwangerschap geheim houdt en Bella Hadid heeft het gezellig met de ex van Kendall Jenner.

Vorige week vond een belangrijke awardshow in Hollywood plaats: de Golden Globes. Alleen A-sterren ontvingen een uitnodiging voor deze belangrijke avond. Alsof de kledingcrisis voor de uitgenodigde sterren niet stressvol genoeg was, had Kendall Jenner ook enorm last van puistjes. Maar dat weerhield haar er niet van om op de rode loper te verschijnen. Velen zouden deze belangrijke awardshow afzeggen, maar het topmodel nam haar slechte huid voor lief. Door deze stoere actie is Kendall een rolmodel voor jonge meiden. “Laat zulke dingen je nooit tegenhouden!”, geeft de Jenner telg aan ons mee. You go girl!

Khloé Kardashian schreeuwt inmiddels van de daken dat ze haar eerste kindje verwacht, maar bij Kylie Jenner is het nog verdacht stil. Sinds de geruchten over een zwangerschap in de wereld zijn, is Kylie van de radar verdwenen. We snappen er niks van, want de realityster deelde ongeveer álles uit haar leven. Maar nu is er een nieuwe theorie waarom Kylie niks bekend maakt over haar zwangerschap. Volgens een bron wil de brunette dit gedeelte uit haar leven privé houden. “Dit is het eerste wat ze voor zichzelf wil houden, en daar heeft ze het recht toe. Ze heeft hard genoeg gewerkt om te kunnen doen wat ze wil,” aldus de bron. Het lijkt erop dat we niet meer te weten zullen komen over Kylie’s baby… 

View post on Instagram
 

Hoewel het er even op leek dat Bella Hadid weer terug was bij ex The Weeknd, lijkt het model het tóch gezellig te hebben met iemand anders. En niet zomaar iemand anders. Er worden vriendjes uitgewisseld binnen de vriendinnengroep, want Bella zou nu aanpappen met de ex van Kendall Jenner! Bella is tijdens een romantische wandeling in New York gespot met basketballer Jordan Clarkson. Kendall had in 2016 een korte fling met hem. En het wordt nog gekker: ook Hailey Baldwin zou met hem hebben gedatet. Ondanks alle boy trouble zijn de knappe modellen nog steeds bevriend. No girl drama!

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀