News

Dit is de meest spraakmakende date uit de nieuwste aflevering van First Dates

Elke dinsdagavond is het tijd voor één van de leukste programma’s op de Nederlandse televisie: First Dates. In het programma worden singles aan elkaar gekoppeld aan de hand van een blind date. De makers van het programma koppelen de stellen aan elkaar, maar dat gaat niet altijd goed… Gelukkig voor ons levert dat hilarische uitspraken en beelden op. Kijk je mee?

Kelly & Mark
Al direct bij de ontmoeting is Mark gek op Kelly. Hij laat dan ook via verschillende opmerkingen weten dat hij het helemaal niet erg zou vinden om samen de nacht te spenderen… Ieeehw! Eigenlijk gaat bijna alles wat Mark zegt over seks en dat valt ook Twitter op. Kelly kon er wel om lachen, maar werd na een tijdje wel helemaal gek van de uitspraken van Mark. Daarom kwam de 26-jarige met de hilarische opmerking: “Wil je een bakkie bij je slijm?”

Bekijk het fragment hieronder.

Blind date
Toch was de date van Kelly en Mark niet de enige die opviel. Zo was er ook de blind date van moederskindje Mark en modemeisje Merel. Wesley (27) woont nog steeds bij zijn moeder en dat valt bij Merel niet helemaal in goede aarde… 

Ook Gerdien is totáál niet gelukkig met haar date. Lachend belt ze haar vriendin op: “Het is hem echt niet hoor. Weet je nog dat we tegen elkaar zeiden van ‘straks is het een gozer uit het Zuiden en die houdt van Carnaval….'” Laat Gerdien toch nét op date zijn met de Limburgse Henk. Oeps!

Ook op Twitter ging iedereen los over de aflevering.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Heb jij de aflevering nog niet gezien? Bekijk hem dan snel hier.

Must reads 👀