News

OMG: er bestaan Pringles met cola smaak

Heb jij gisteren de dag brak doorgebracht op de bank in je pyjama en met je favo Netflix serie? No shame, waarschijnlijk deed half Nederland gisteren precies hetzelfde. 😉 Bij een dagje uitbrakken hoort natuurlijk ook een ongezonde snack, zoals chips. Het enige probleem is dat je van chips altijd mega dorst krijg, maar gelukkig is daar nu een oplossing voor… Pringles komt namelijk met de smaak van cola. Whaaaat!? 

Cola 
Say hello to cola flavored chips! We kunnen het bijna niet geloven, maar het is geen grap: chips met de smaak van cola. OMG! De combinatie tussen zout, prik, verfrissend en crunchy lijkt ons nogal apart, maar zeker de moeite waard om te proberen.

View post on Instagram
 

Vreemde smaken
Toch is het niet de eerste keer dat het merk met een aparte smaakt komt. In Japan bracht Pringles in 2016 al eerder de smaak Krage (spicy fried chicken) en octopusballen (jak!) op de markt. Ook aan liefhebbers van zoet werd gedacht met de smaak witte chocolade mocha en pumpkin pie. Hmmm, dan klinkt cola toch niet zo verkeerd.

Deze speciale Pringles variant kun je bestellen via eBay en kost omgerekend zo’n €8 per bus. Wil je écht flink uitpakken dan kun je voor €38 een speciale set bestellen met nog meer aparte smaken Pringles zoals cheesburger, mayo cheese, butter caramel en houd je vast: yoghurt. Ieeewh! 

Bron: Britt.co 

Must reads 👀