Celebs

Jiami (18) vertelt waarom ze al zo jong gaat samenwonen

Jiami gaat een spannende tijd tegemoet. De vlogger gaat voor het eerst op zichzelf wonen. Nou ja, niet helemaal op zichzelf. Jiami en haar vriend hebben besloten om samen te wonen. Een grote stap binnen een relatie. De vlogger kreeg veel lieve reacties op het nieuws, maar ook kritiek. In een nieuwe video reageren Jiami en haar vriend op de kritiek en vertellen ze waarom ze zo jong gaan samenwonen. 

Te jong?
Jiami is drie maanden geleden 18 jaar geworden, heeft net haar middelbareschooldiploma binnen en is nog geen jaar samen met haar vriend Jean Renzen. Bovendien gaat ze nu voor het eerst op zichzelf wonen. Dit zijn de redenen waarom de vlogger kritiek heeft gekregen op haar beslissing om nu al samen te wonen met haar vriend. 

Gelukkige keuze
In een nieuwe video reageren Jiami en Jean op de kritiek. De vlogger vertelt dat ze een tijdje hebben getwijfeld om samen te wonen. “Uiteindelijk is het zo gegroeid,” vertelt Jiami. Ze denkt niet dat ze spijt krijgt om zo jong al samen te wonen. “Misschien ben ik heel makkelijk, maar dit is een keuze die mij nu gelukkig maakt. Waarom zou ik nu geen keuze maken die me niet gelukkig maakt? Als ik ergens spijt van krijg dan is het wel een keuze maken die me niet gelukkig maakt.” Jean meldt dat ze zich ervan bewust zijn dat het misschien de verkeerde keuze is, maar dat ze het risico willen nemen. “We zullen het zien, we kunnen de toekomst niet voorspellen,” aldus Jean.

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress 

Must reads 👀