Celebs

Lil’ Kleine laat vriendin op zijn lichaam vereeuwigen

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Lil’ Kleine en vriendin laten een liefdestattoo zetten, Monica Geuze en Queen of Jetlags hebben de ultieme meidenavond, Khloé Kardashian bevestigt zwangerschap met bijzondere foto en Famke Louise wilde bijna stoppen met YouTube.

Famke Louise heeft nog nooit zoveel succes gehad sinds ze aan haar zangcarrière is begonnen. Maar tegelijkertijd heeft ze nog nooit zoveel haatreacties gekregen. Helaas heeft Famke al veel langer te maken met negatieve opmerkingen. In een interview met VIVA onthult ze dat ze op haar zestiende wilde stoppen met haar YouTube-kanaal omdat ze op school gepest werd. “Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik daar niet vatbaar voor was. Niemand vindt dat leuk”, zegt de vlogger. Inmiddels weet ze er mee om te gaan. “Ik negeer het nu, ik hóór de opmerkingen niet eens meer. Ik heb wel een grens: als ze te dicht bij mijn privéleven komen, bijvoorbeeld.”

View post on Instagram
 

Lil’ Kleine heeft zijn liefde voor zijn vriendin laten vereeuwigen op zijn lichaam. De zanger liep deze week de tattooshop Schiffmacher & Veldhoen Tattooing binnen om haar naam ‘Jaimie’ op zijn arm te laten tatoeëren. Zijn vriendin heeft op haar beurt de naam ‘Jorik’ laten tatoeëren. Veel mensen vinden het dom, want de kans is best groot dat de twee in de toekomst spijt krijgen van hun tattoo. We shall see… 

View post on Instagram
 

Laat een meidenavond maar aan Monica Geuze en Queen of Jetlags over. De vriendinnen hadden een sleepover in het Amsterdamse Pulitzer Hotel mét een bioscoopscherm met Gossip Girl op hun hotelkamer. Over goals gesproken! Uiteraard waren de nodige snacks ook aanwezig. ‘Best night ever’, schrijft Monica bij het kiekje. Toch is het kiekje geen toeval, de twee dragen een pyjama uit hun eigen collectie die ze deze week hebben gelanceerd. 

View post on Instagram
 

Khloé Kardashian heeft het eindelijk bevestigd: ze is in verwachting van haar eerste kindje. De roddelpers blijkt het bij het juiste eind te hebben. De Kardashian telg en haar vriend Tristan Thompson maken het blijde nieuws via een bijzondere foto bekend. De twee zijn in de wolken. “Mijn grootste droom komt uit! We krijgen een kindje!”, schrijft Khloé bij de foto van haar zwangere buik. Nu is het wachten tot de aankondiging van Kylie Jenner… 

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀