Beauty

6 beautyproducten die jou een stralende kerst bezorgen

Yes, yes, yes, het is bijna kerst en dat betekent dat we er stralend uit willen zien. Tijdens de feestdagen kun je Fiercely Festive genieten van alle mooie momenten. Dat kan natuurlijk niet zonder de nodige beautyproducten. Gelukkig weet Beautybox precies wat wij nodig hebben en daarom hebben wij voor jou op een rijtje gezet welke producten jij absoluut moet hebben deze kerst. 

beautybox
May Beauty – Face Mask

Dit masker is perfect als je écht een goed masker zoekt. Het MayBeauty incredible Face Mask trekt in de huid en verwijdert onzuiverheden, mee-eters, overtollig talg en dode huidcellen die vastzitten in de poriën. Dit masker maakt van jouw huid een schone en egale huid. De perfecte basis voor een mooie feestelijke make-up look. 

beautyboxArdency Inn – Modster Light Catching Eyes powder
Laat je ogen stralen met Kerstmis. Dat doe je met de Modster Light Catching Eye Powder. Een prachtige glitter blend van ultrafijne perelpoeder, die wat weg heeft van sneeuw en ijs. Dit product is dierproefvrij en zorgt voor een stralende look.
 

beautybox
Christian Faye – Highligher Pencil Zilver
In een Fiercely Festive make-up set mag een highlighter natuurlijk niet ontbreken. Deze highlighter pencil van Christian Faye is extra feestelijk door zijn zilveren kleur. De highlighter kun je ook als oogschaduw gebruiken, dus dat is al helemaal makkelijk. 

beautyboxManna Kadar – Priming Lip Stick Wand Merlot
Je lippen mogen natuurlijk niet vergeten worden, dus er zit ook een lipstick in de Beautybox. De kleur ‘Merlot’ maakt je look helemaal compleet. Deze bordeauxrode kleur past perfect bij Kerstmis. Daarnaast verzorgt en hydradeert het je lippen. 

beautyboxGreenland – Fruit Extracts raspberry olie
Als het buiten koud is, is het heerlijk om binnen de warmte en liefde op te zoeken. Maak het allemaal nog fijner met een heerlijke massage met deze massage olie van Greenland. Gebruik deze ook als verzorgende body-olie. 

beautyboxJewelryz – Voucher
Wanneer je make-up sprankelt, mogen jouw accessoires natuurlijk niet achterblijven. Deze Beautybox bevat namelijk een voucher van Jewelryz van vijf euro bij besteding van minimaal vijftien euro. 

beautybox

Word jij helemaal blij van deze beautyproducten? Wacht dan niet langer en bestel deze Beautybox hier voor maar €14,95 per maand. 

Must reads 👀