News

Wow! De UGG laarzen hebben een flinke upgrade gekregen

Nu de eerste sneeuw is gevallen, willen we alleen maar warm schoeisel aan onze voeten. De wollige boots van UGGs zijn perfect voor het winterweer. Of deze boots ook mooi zijn, daar zijn de meningen over verdeeld ;-). Maar de traditionele UGGs hebben een flinke make-over gekregen. De nieuwe boots hebben er namelijk een aantal centimeter bijgekregen… 

Ben jij dól op hakken en baal je ervan dat je ze niet kunt dragen in de winter? Niet getreurd, dankzij UGGs kun je ook in de winter een paar centimeter langer zijn. UGG komt namelijk met winterse boots… met hakken! Je kunt kiezen tussen enkellaarzen of hoge laarzen. Verder zijn de gloednieuwe laarzen precies zoals je van UGG gewend bent: in een lichtbruine kleur met schapenwol van binnen en buiten. Heerlijk warm voor de winter! 

Of de UGG hakken net zo populair worden als de traditionele UGG laarzen in begin 2000, is nog maar de vraag. Maar de eerste sterren zijn al gespot met het nieuwe model! Rosie Huntington-Whiteley gaat voor de enkellaarzen met hak. Wie weet spot je de UGG hakken binnenkort wel op straat ;-). 

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: iStock