News

Zo krijg je een melding wanneer mensen stiekem meelezen op je telefoon

Je bent aan het appen met je crush en het gesprek wordt steeds eh… intiemer. Maar dan voel je ineens twee ogen in je rug branden. OMG! Of het nu je moeder of een wildvreemde in de bus is: het is nooit fijn als iemand stiekem meeleest op je telefoon. Maar nu is er een app waarmee je de stiekeme meelezer op heterdaad betrapt. 

Geniale app
Je hebt altijd mensen die het nodig vinden om mee te kijken op jouw scherm, ook al heb je daar helemaal geen toestemming voor gegeven. Niet zo fijn als je net de laatste roddels met je bestie bespreekt, of wegzwijmelt bij een scène van Chuck en Blair op Netflix. Maar dankzij de Electronic Screen Protector app kun je gerust je ding doen zonder dat iemand stiekem meegluurt. 

Busted!
Het werkt zo: de camera aan de voorkant wordt gebruikt om de stiekeme meelezers op heterdaad te betrappen. De camera kan individuele gezichten herkennen. Als er iemand meeleest op je telefoon krijg je live beelden van de gluurder te zien. De stiekemerd krijgt een rood kader om zich heen en een regenboog uit zijn/haar mond. Ontkennen kan dus niet! De app heeft slechts twee seconden nodig om iemand te betrappen. 

In ontwikkeling
De Electronic Screen Protector app wordt op dit moment ontwikkeld. Maar één ding is zeker: binnenkort heb je geen last meer van stiekeme meelezers. Halleluja!

View post on Twitter

Beeld: iStock