Lifestyle

Netflix heeft een eigen kerstfilm en iedereen heeft het erover

December is officieel van start en de feestdagen zijn dichterbij dan ooit. De feestverlichting hangt in ieder dorp en elke stad en als je daardoor nog niet in de mood bent hebben we altijd nog Vlogmas op YouTube. Oh, en kerstfilms, natuurlijk. Wist je bijvoorbeeld al dat Netflix een eigen kerstfilm heeft gemaakt en dat ‘ie fantastisch is?

Als je zelf geen Netflix account hebt raden we je aan om direct je vriendinnen te appen om gebruik te maken van hun WiFi (en Netflix), want oh my Gucci, deze kerstfilm wil je zien. Iedereen op het internet heeft het over deze romantische film en dat was genoeg reden voor mij – Girlscene’s Renée – om ‘m ook te bekijken. En om erover te schrijven #research. 

Bereid je voor op een over the top verhaallijn, super zoete personages en een happy ending. Meer gaan we niet zeggen, maar A Christmas Prince moet je toch echt hebben bekeken als je in de kerstsfeer wilt raken. Het verhaal gaat over Amber Moore, een Amerikaanse journaliste, die op pad wordt gestuurd om een verhaal te schrijven over de prins van Aldovië. Een prins die niet alleen ontzettend knap is, maar ook vrijgezel. Hem staat een zware taak te wachten: hij moet plaatsnemen op de troon na het overlijden van zijn vader, maar daar zit hij helemaal niet op te wachten. Journalist Amber gaat undercover in het paleis als lerares van het zusje van de prins en dan gebeurt er veel. Heel veel.

Bekijk hier de trailer:

Watch on YouTube

Beeld: YouTube