Celebs

Lil Kleine ligt zwaar onder vuur na het plaatsen van déze foto

Natuurlijk weet je allang dat Lil Kleine niet bang is voor een klein schandaal hier en daar, dat heeft hij in het verleden al bewezen. Toch lijkt hij zicht het afgelopen jaar iets meer naar zijn leeftijd te hebben gedragen. Maar hé, Lil Kleine zou Lil Kleine niet zijn als hij niet af en toe iets de aandacht weet te trekken. Zoals nu.

Jorik is er niet vies van om heel Nederland te laten weten hoeveel geld hij verdient, maar ook wat hij daar allemaal mee koopt. Dure horloges, onbetaalbare auto’s en dikke flessen champagne zijn voor hem de normaalste zaak. En die combinatie zorgt nu juist voor ophef…

Op Instagram staat nu namelijk een foto van hem in een auto, mét champagne en zijn telefoon. Je weet wel, een dodelijke combinatie als Jorik daadwerkelijk zo achter het stuur kruipt. Daarbij schrijft hij een sarcastische ‘drive safe kids’ en dat is nu precies waar veel mensen een probleem mee hebben. Tja, Lil Kleine is als rapper nooit echt het goede voorbeeld voor kinderen geweest… Is dit dus onzin of compleet terecht? Oordeel zelf. 

Hoewel zijn fans altijd positief over hem zijn en juist respect hebben voor wat hij heeft bereikt, zijn er toch nog wat mensen die dit beeld niet oke vinden. Check de reacties maar.

Beeld: Brunopress

Must reads 👀