Beauty

Internet wordt gek: Lush komt met bath bomb die ZES keer zo groot is als normaal

Over geweldige kerstcadeautjes gesproken… de nieuwe bath bomb van Lush moét je op je verlanglijst zetten. Het is namelijk geen normale bath bomb. Van deze bath bomb kun je namelijk nog langer genieten. De speciale bath bomb is namelijk ZES keer zo groot als je gewend bent. OMG! Lees verder en kom erachter hoe die gigantische Lush bruisbal eruitziet.

Zit je weleens in bad met de gedachte, ‘Man, ik zou willen dat ik nog vijf bath bombs had’? Eén bath bomb is fantastisch, maar zes in één is natuurlijk nog leuker. En die bruisbal bestaat nu! Speciaal voor de feestdagen komt Lush met de Giant Golden Wonder, oftewel: de grootste Lush bath bomb ever

De Giant Golden Wonder is een gigantisch pakje, dat overigens ook bestaat in een kleinere variant, en heeft een verfrissende werking. Zo ruikt je badkamer helemaal naar sinaasappel en limoen. En als je het pakje uitpakt (of in je bad gooit) word je daadwerkelijk verrast – de bruisbal bestaat namelijk uit allerlei lagen en kleuren. Zó leuk!

Meevaller: de bruisbal is zes keer zo groot, maar je betaalt slechts 2,4 keer meer! Helaas is er ook een nadeel… de giga bath bomb is vooralsnog alleen in Engeland en Amerika verkrijgbaar. Gelukkig is Londen slechts een boottocht van ons verwijderd ;-). 

Watch on YouTube

Beeld: iStock