Winnen

Girlscene Giveaways: win een Alcatel telefoon, Goosecraft bikerjack of Cowboysbag

[AFGELOPEN] De feestmaand breekt bijna aan en dat moment laten we op de Girlscene redactie niet onopgemerkt voorbijgaan. Kerstboom optuigen? Check. Cadeaus kopen? Dubbel check. Zo hebben we ook al heel wat cadeaus voor de trouwe Girlscene lezeressen geregeld. Ben je benieuwd wat jij voor de feestdagen kunt winnen? Kijk dan snel verder.

Misschien vier jij samen met je familie en vriendinnen de feestdagen door cadeaus te kopen en misschien wel te dobbelen, maar misschien krijg jij helemaal geen presentje. Hoe dan ook, Girlscene zorgt ervoor dat je de decembermaand in ieder geval niet met lege handen doorkomt, want we geven weer toffe prijzen weg! Speciaal voor de feestdagen introduceert Girlscene de Girlscene Giveaways en vandaag mogen we van de volgende drie merken iets weggeven.

alcatel telefoon winnen
Alcatel IDOL 5

Alcatel geeft 1x de nieuwe IDOL 5 weg, t.w.v. €239, inclusief een rosegouden wallet/clutch. IDOL 5 is de nieuwste smartphone van Alcatel. De smartphone bevat leuke functies als Video Story, Photo Collage en time-lapse zorgen voor een geweldige camera-ervaring. En last but not least: de App Cloner-functie waarmee je op verschillende zakelijke en persoonlijke accounts van dezelfde sociale app ingelogd kunt zijn, waardoor je ze gescheiden houdt en makkelijk tussen ze kan schakelen. Het toestel ligt in de loop van december in de Nederlandse winkels. 

goosecraft bikerjack winnen
Goosecraft

Goosecraft geeft één Biker469.Black jacket weg van ter waarde van €299,95. Deze zwarte leren dames biker469 is gewassen en behandeld met een matte wax. Dit geeft het leer een matte en fluwelen uitstraling. De leren dames biker heeft een asymmetrische rits. De padding op de schouders bestaat uit een diamant vorm en valt samen met het geripte leer aan de buitenkant van de mouwen erg op. Het model van deze dames bikerjack is geïnspireerd door de perfecto. Een klassieke leren jas met verschillende afwerkingen om een stoere look te creëren.

cowboysbag winnen
Cowboysbag

Cowboysbag geeft 2 keer ‘The Bag’ weg van €149,95. The Bag is het klassieke model uit de Cowboysbag collectie. De bestseller is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leer in de kleur Cognac en is afgewerkt met zilverkleurige hardware. De tas heeft dubbele korte hengsels maar wordt ook geleverd met een in lengte verstelbaar schouderhengsel, zodat de tas crossbody gedragen kan worden. De tas kenmerkt zich door twee ruime voorvakken met rits. Middels een rits bovenop is het hoofdvak af te sluiten, in dit vak bevindt zich nog een extra ritsvakje. Ook aan de achterzijde van de tas bevindt zich nog een ruim ritsvak. The Bag is heeft een stoere look en is door het ruime interieur geschikt voor dagelijks gebruik.

Wat moet je doen om kans te maken?
Heel simpel! Girlscene heeft op Facebook een pagina aangemaakt waar je kunt zien wat je kunt winnen en hoe je meedoet. Klik op deze link en de rest volgt vanzelf. Succes. ♥

Must reads 👀