Beauty

YAY! Too Faced en Becca koop je voortaan bij Douglas

Toen Sephora uit Nederland verdween moest ons beautyhart wel een klein traantje laten. Mooie merken als Urban Decay, Too Faced, NARS en Becca waren ineens niet meer in Nederland Verkrijgbaar… Tot nu! Voortaan shop jij Too Faced en Becca namelijk gewoon bij Douglas. 

Tot ons grote vreugd zagen wij dat de collectie van Too Faced en Becca op de website van Douglas staat. Wij doen even een vreugdedansje! Urban Decay is nu al een tijdje te koop bij ICI Paris XL en NARS sinds september bij de Bijenkorf. Vanaf kopen we ook de prachtige highlighters van Becca en de Chocolate Palette van Too Faced gewoon online via douglas.nl.

Dat betekent dat we onze familie en vrienden die naar het buitenland gaan niet meer lastigvallen met onze Sephora-boodschappenlijstjes. Stuk voor stuk komen de beautymerken terug naar Nederland. Stiekem hopen wij dat merken als Tarte, Kat von D en Huda Beauty ook zullen volgen, who knows…

Becca is al online te bestellen en Too Faced is binnenkort verkrijgbaar in de Online Shop. Wanneer de producten in de winkel zullen verschijnen is nog niet bekend. Tot die tijd kunnen wij online ons beautyhart ophalen. Bij aankoop van een Too Faced product krijg je zelfs een gratis mini van hun bekende Better Than Sex mascara cadeau!