Beauty

Alarm! Vanaf morgen krijg je dít MAC product gratis bij jouw aankoop

Zit jij al klaar voor Black Friday? Je bankrekening zal morgen enorm geplunderd worden. Maar hé, dat kan ook niet anders met zulke bizarre acties! Ook MAC Cosmetics doet mee aan Black Friday. Vanaf morgen krijg je namelijk een MAC product gratis bij jouw bestelling! En dat wil je, want het is niet het goedkoopste beautymerk dat we kennen. Klik verder en kom te weten welk MAC product je gratis in jouw (virtuele) winkelmandje kunt gooien. 

Huggable Lip Colour

Ben je dankzij MAC Cosmetics bijna bankroet? Dan maken ze het vanaf morgen goed met je, want tijdens de Black Friday sale krijg je een gratis Huggable Lip Colour cadeau! Dit is een verzorgende lipstick met verzachtende ingrediënten die de lippen een langhoudende glans geven en soepel maken. De Huggable Lip Colour van MAC komt in prachtige kleuren en hydrateert de lippen tot 6 uur lang. Ideaal voor de winter! Enne… dat betekent dat je €21,00 gratis krijgt. Kassa!

Shoppen

Een beter excuus om te shoppen bij MAC is er niet, toch! De actie is geldig vanaf morgen en loopt tot zondag 26 november middernacht. Je moet wel een bedrag van minimaal €40,00 uitgeven om de gratis Huggable Lip Colour te ontvangen, maar daar zit je bij MAC al snel aan ;-). 

Must reads 👀