Beauty

Deze 5 beautyproducten zijn essentieel voor jouw oud en nieuw look

Oud en Nieuw is feest, en feest is glitter. Oud en Nieuw is het perfecte excuus om helemaal all the way te gaan, het wordt tenslotte maar een keer 2018 toch? Daarom kan het niet feestelijk genoeg… Op de Girlscene redactie hebben wij de meest feestelijke producten uitgeprobeerd die zeker niet mogen ontbreken aan jouw Oud en Nieuw look!

Glitter oogschaduw

Oogschaduw tilt jouw make-uplook naar een ander level, zeker als je glitters gebruikt! Daarom mag glitter oogschaduw zeker niet ontbreken in jouw Oud en Nieuw make-up. Dit is hét moment om uit te pakken, met kleur en finishes. Het nieuwe Heavy Metals palette van Urban Decay is perfect hiervoor. Het palette zit bomvol glitters en prachtige kleuren. Alleen al kijken naar dit palette brengt je in de partymood! Wees niet bang om meerdere kleuren te gebruiken, hieronder zie je hoe wij dit hebben gedaan…

Urban Decay Heavy Metal PalletteUrban Decay Heavy Metal Palette

Oud en Nieuw makeup

Nepwimpers

Met Oud en Nieuw mag alles wel een beetje extra, in ieder geval meer dan dat je normaal zou doen. Nepwimpers mogen daarom zeker niet ontbreken. Een setje nepwimpers zorgt ervoor dat jouw ogen extra opvallen. Deze wimpers van Essence zijn zeker ‘Oud en Nieuw-proof’. Wij gebruikten de gouden Guerlain mascara over de wimpers heen. Als je nog meer wilt uitpakken kun je ook de glitterwimpers van Essence gebruiken, binnenkort verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Glitter eyeliner

Als laatste in de categorie ogen: eyeliner. Een zwarte eyeliner doet het altijd goed. Toch kun je hier met Oud en Nieuw iets aan toevoegen, namelijk GLITTER! Het barst van de glitter in dit artikel, we know… Maar de Heavy Metals eyeliner van Urban Decay mag absoluut niet ontbreken aan jouw make-uplook. Als je geen fan bent van oogschaduw is een lijntje glitter eyeliner een mooie vervanging. Het geeft een subtiele glam aan jouw look.

Oud en nieuw make-up

Highlighter

Deze make-uptrend is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en gaat zeker nog niet uit het straatbeeld verdwijnen. Ieder meisje heeft wel een highlighter in haar stash. Of het u een subtiele glow is of een verblindende shine... Highlighter doet het altijd goed! Dit product is essentieel in jouw Oud en Nieuw look. Wij gebruikten de Anastasia Glow Kit, zeker een aanrader!

Setting spray

Oudjaarsavond kan er nogal wild aan toegaan en meestal gaat het feestje door tot in de late uurtjes. Jouw make-up heeft dus een lange avond voor de boeg… Om ervoor te zorgen dat jouw make-up aan het einde van de avond nog steeds fleeky zit fixeer je het met settingspray. Zodra de make-up is aangebracht spray je een flinke laag settingspray erover. Voor het beste resultaat wapper je de settingspray direct na het aanbrengen droog. Nu ben jij helemaal klaar voor vanavond… let’s get this party started!