News

Primark komt met de perfecte Disney hakken voor de feestdagen!

Langzaam maar zeker zien we steeds meer winkels versierd met glitters, pailletten en héél veel bling bling met oog op de feestdagen. Niet zo goed want nog ‘maar’ 34 dagen tot het Kerstmis is! Ben jij op zoek naar een paar killer heels waarmee jij zéker de show gaat stelen? Misschien wel voor je kerstgala of gewoon omdat het kan. Stop dan moet zoeken: Primark en Disney hebben de handen weer ineen geslagen en dit is het geweldige resultaat.

Primark x Disney

Oh yes, Primark did it again! Na de foute Disney kersttruien, dekens en kerstballen brengt Primark samen met Disney een nieuw item uit dat perfect is voor de feestdagen. Dat de Disney collecties een groot succes zijn is niet zo vreemd, dus genoeg reden voor hen om het publiek weer razend enthousiast te maken over dit volgende item. We hebben er even op moeten wachten, maar nu is het zover: ze liggen in de winkel en we zijn verliefd. <3

Minnie Mouse-schoenen

Het item van Primark dat deze keer viral gaat zijn de geweldige Minnie Mouse-schoenen. Net wanneer je dacht dat het niet beter kon (wat is er beter dan comfy Disney dekentjes?!) komt Primark met dit geweldige item. Het hele internet gaat uit z’n dak over deze schoenen en we snappen precies waarom. 

De schoen is er in een klassieke zwarte variant en een meer opvallende gouden versie en kosten slechts €19! 

Spot je deze schoenen in de winkel? Dan zou ik ze héél snel in je mandje gooien! Wij zijn overtuigd dat deze gewilde schoenen binnen no time zijn uitverkocht!

Beeld: Primark

Must reads 👀