Celebs

Lil’ Kleine geeft tour door zijn bizar luxe huis van bijna 1 miljoen euro

Lil’ Kleine steekt niet onder stoelen of banken dat hij van luxe houdt. De rapper rijdt in peperdure auto’s, gaat op de meest luxe vakanties en draagt enkel designerkleding. Ook zijn Amsterdamse appartement is van alle gemakken voorzien. Dat mag ook wel, Lil’ Kleine telde er bijna een miljoen euro voor neer. De rapper opent voor het eerst de deuren van zijn bizar luxe optrekje. Champagnemuur, anyone?!

Miljoenenhuis

De rapper onthulde deze week dat hij ongeveer 60.000 euro per maand verdient. Geen wonder dat hij zo’n luxe leven leidt! Chantal Janzen had de eer om te mogen logeren in de crib van Lil’ Kleine. Hij kocht zijn optrekje in de Amsterdamse Kerkstraat in februari voor €995.000. De woning is 138 vierkante meter groot en van alle gemakken voorzien.

Champagnemuur

Lil’ Kleine geeft met trots een rondleiding aan Chantal en daar wordt duidelijk hoe warm hij erbij zit. Zo kan zijn Range Rover in de garage staan, kan hij zijn dure designerkleding kwijt in een gigantische inloopkast (ehhh, kamer) en er is zelfs een champagnemuur! Ook gaat hij binnenkort zijn badkamer verbouwen en komt er een gouden vloer. Goed geregeld, Lil’ Kleine!

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress 

Must reads 👀