News

De Victoria’s Secret show wordt dit jaar nóg beter en dit is waarom

Het is bijna weer zover: 28 november staat er weer een catwalk vol artiesten, modellen en prachtige lingerie. Dit jaar vindt de Victoria’s Secret show plaats in Shanghai en het lingeriemerk heeft heel veel verrassingen voor ons in petto als we bronnen mogen geloven. Naast celebs en prachtige lingeriesetjes zorgt Victoria’s Secret voor nog een fantastische toevoeging.

Victoria’s Secret show

Kijk jij ook elk jaar de Victoria’s Secret show? Niet alleen showt het lingeriemerk op spectaculaire wijze haar nieuwe collectie, maar ook staan er jaarlijks grote artiesten op het podium samen met de angels. Dit jaar kondigde Victoria’s Secret aan dat de show een stuk diverser gaat zijn. Eerder kondigde het merk al aan dat er zeven Aziatische modellen worden toegevoegd aan de cast en nu melden zij dat daar nog eens zes donker getinte modellen bij komen. Go Vicoria’s Secret! Het gaat onder meer om het model Aiden Curtiss, de dochter van Alecia Morais die onder andere het gezicht is van Yves Saint Laurent en het gezicht is van Victoria’s Secret Pink-lijn.
 

Balmain x Victoria’s Secret

Naast dit goede nieuws is er meer! Tijdens de show wordt ook het resultaat van de samenwerking met Balmain geshowd. wij zijn héél benieuwd. De collectie ligt de dag na de show meteen in de winkels. Bekijk hieronder vast de eerste beelden. 

Watch on YouTube

De televisie uitzending

De Victoria’s Secret show wordt in Nederland uitgezonden op NET5. Wil je live meekijken? Dat moet je om vier uur ‘s nachts voor de buis zitten. De herhaling is op 29 november te zien om 22:30 uur.

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀