News

Kim Kardashian onthult eindelijk het geslacht van haar baby

Het is voor ons nog steeds een raadsel hoe het zit met de zwangerschap van Kim Kardashian. Kim verwacht een kindje van een draagmoeder, toen bleek zusje Kylie zwanger te zijn én Khloé verwacht óók nog een kindje. Snappen jullie het nog? Wij niet, gelukkig laat Kim eindelijk iets van zich horen en onthulde gisteravond op Amerikaanse televisie het geslacht van haar derde kindje.

Geslacht derde kindje

Kim Kardashian gaf afgelopen weekend haar babyshower en dat bleef natuurlijk niet onopgemerkt in celebland. De 37-jarige Kim vertelde er dan ook uitgebreid over in de tv show van Ellen DeGeneres. Ze vertelde dat de babyshower mede voor haar vierjarige dochter North was, zodat zij snapt wat er strak allemaal gaat gebeuren en verklapte toen (onbewust?) het geslacht van de aankomende baby. ‘Mensen kochten speelgoed en cadeautjes en zij opende het allemaal en zei de volgende dag: ‘mam, zo lang mijn zusje er nog niet is, denk ik dat ik al het speelgoed in mijn kamer moet houden zodat ik zeker weet dat het goed is voor mijn zusje.’

North and Saint krijgen een zusje

Het is dus nu wel duidelijk dat North en Saint een zusje erbij krijgen. Over de naam kreeg Ellen nog weinig los, dus wij zijn benieuwd waar Kim en Kanye nu mee gaan komen. Het schijnt dat het koppel de baby in januari verwacht, wel heel toevallig dat Kylie dan ook nét is uitgerekend ;-).

Beeld: Bruno Press | Bron: Dailymail.co.uk

Must reads 👀