News

Ben jij een buikslaper? Dan ben je super sociaal

Terwijl anderen zich ‘s avonds op hun zij of rug draaien, slaap jij het állerlekkerst op je buik. Het mag dan wel de slechtste slaaphouding voor je lichaam zijn, maar hé: er zijn ook voordelen aan het slapen op je buik. Afgezien van heerlijk slapen dan ;-). Je slaaphouding zegt namelijk veel over je persoonlijkheid. Als buikslaper ben je dus super sociaal! Hier lees je wat het nog meer over jou zegt. 

Er wordt al jaren onderzoek gedaan naar slaaphoudingen en persoonlijkheid. Inmiddels is er al het één en al duidelijk over de persoonlijkheid van buikslapers. En de conclusies zijn niet verkeerd! 

1. Je bent super sociaal
Iedereen wil jou op een feestje hebben, want met jou wordt het hoe dan ook leuk! Je staat bekend als een gezellig persoon die met iedereen overweg kan. Je weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Zelf vind je het heerlijk om in gezelschap te zijn en hebt het liefst de hele dag contact met je vrienden, als is het over de app. 

2. Je neemt graag risico’s
Je bent gek op avontuur. Je raakt snel verveeld, waardoor je altijd op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Met jou is het nooit saai! Heeft een vriendin een gek idee? Dan weet ze wel wie ze moet bellen… 

3. Je neemt initiatief
Je bent een geboren leider. Moet er iets gebeuren? Op jou kunnen ze rekenen. Jij wacht niet af, maar neemt snel initiatief. Hierdoor ga jij je dromen ook echt achterna, in plaats van er alleen maar over fantaseren. Door jouw doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel heb je alles in je om succesvol te worden.

Beeld: iStock | Bron: elitedaily.com

Must reads 👀