Celebs

Welk model van HNTM heeft dit seizoen jouw hart gestolen?

We weten natuurlijk allemaal dat er dit seizoen van Holland’s Next Top Model niet alleen maar gillende keukenmeiden meedoen, maar voor de verandering zijn er nu ook mannen van de partij. En niet zomaar mannen. Nee, mannen waar je ‘u’ tegen zegt. We zijn al heel wat afleveringen verder en hebben al verschillende mannen de deur moeten wijzen, maar welke hunk is en blijft jouw favoriet?

Jamie
Jamie, wie kent hem niet? Met zijn achttienjarige leeftijd is hij een opvallende persoonlijkheid. Volgens hem staat hij voor iedereen open, maar als je ook maar een beetje arrogant of onaardig tegen hem bent, dan kun je het ook dik en dubbel terugverwachten. Heeft hij jouw hartje sneller laten kloppen?

 

Milan
Mister perfect aka Milan. Of je hem al kende van Xite of YouTube, nu kent iedereen hem ook van HNTM. Milan is gewoon het perfecte plaatje. Of hij nu met een kleren aan en een fles drank in een bad ligt, of zonder shirt poseert in zee, Milan ziet er altijd goed uit. 

 

Montell
De beste redhead die jij ooit zult tegenkomen. Vanaf de eerste seconde van dit nieuwe seizoen, viel je oog op Montell en dat is niet meer veranderd. Zijn rossige krullen stelen overal en altijd de show. Montell, we krijgen geen genoeg van je. Zo denken jullie ook, toch?

 

Quincy
Herinner je Quincy nog? Deze probeert de vrouwtjes niet alleen te veroveren met zijn looks, maar ook met dans én zang. Wil jij Quincy de sterren van de hemel zien zingen? Bekijk dan even het filmpje hieronder. Ben jij verkocht?

Watch on YouTube

 

Ritse
Wat een nuchtere jongen is het ook hé? Voor HNTM had hij één shoot op zijn naam staan en verder wist hij nauwelijks wat het modellenvak inhoudt. Onze beste man ziet het vanzelf en dan moeten we eerlijk zijn, dat doet onze Fries zeker niet verkeerd. 

 

Senna
Dat spleetje hoort niet voor niets bij de zeven schoonheden. Heeft Senna jouw hart gestolen? Even een gouden tip: download Tinder, want het schijnt een grote hobby van hem te zijn. 

 

Chris
Als je even diep graaft, komt hij vast wel weer boven drijven. Chris, de kast onder de kandidaten. Zijn avontuur kwam al snel ten einde, maar ondanks dat mocht hij er zeker wezen. 

 

Lohrenz
En dan hebben we nog Lohrenz. Ook hij heeft het niet lang volgehouden, maar toch zijn we hem zeker niet vergeten. Met zijn charmante bos krullen valt hij zeker in de smaak bij veel meiden. 

We gaan het zien welke hottie het verst komt dit seizoen. Wie is jouw absolute favoriet? 

Beeld: BrunoPress

Must reads 👀