Celebs

Ariana Grande heeft een nieuw kapsel en ze ziet er héél anders uit

In Hollywood is het normaal om net zo vaak van kapsel als van outfit te wisselen. Ook deze week is er weer een celebrity die er totaal anders uitziet! Niemand minder dan Ariana Grande heeft namelijk voor een andere look gekozen en eerlijk is eerlijk: ze ziet er echt anders uit. Ben je benieuwd welke haarkleur Ariana nu heeft? Kijk dan snel verder.

Van blond tot donkerbruin en alles wat daartussen zit… Ariana is nooit bang geweest om een beetje te experimenteren met haar lokken. Alhoewel, op haar rode periode na heeft de popster nooit écht voor een opvallende haarkleur gekozen. Tot nu, want ze heeft grijs haar!

Grijs haar
Op Instagram (waar anders?) spotten we de zangeres namelijk met haar nieuwe toffe haarkleur. Grijs! Of moeten we zilver zeggen? Uiteraard is het haar nog altijd lang en steil, maar heeft het nu een ander kleurtje. Het is niet zeker of het een pruik is of dat ze het écht geverfd heeft. Eén ding is zeker: het ziet er wel hartstikke cool uit.

Niemand minder dan Chris Appleton is verantwoordelijk voor Ariana’s nieuwe coupe en het is niet gek dat ze voor hem heeft gekozen. Hij zorgde er namelijk ook voor dat Kim platinablond op New York Fashion Week verscheen.

Zo ziet Ariana er nu uit:

Beeld: Brunopress