Series & Films

Wauw! Deze knappe jongen speelt de broer van Riverdale's Betty

0
...

12 oktober staat natuurlijk al maandenlang omcirkelt in je agenda, want hallo... Dan begint Riverdale weer op Netflix! Dat betekent ook dat we al maandenlang geteased worden met hunks, weetjes en andere belangrijke zaken rondom de serie. Dit nieuwtje is minstens zo belangrijk: we weten wie de broer van Betty gaat spelen. AHHHH!

Kun je het aan dat de makers van Riverdale zoveel hotte mensen aan de cast toevoegen? Met Archie, Jughead en Reggie was het eerste seizoen al een lust voor het oog, maar het wordt qua looks alleen nog maar beter. Zo schreven we vorige week nog welke hotties nieuw zijn in seizoen twee en nu weten we dat de blonde Hart Denton niet in het rijtje mag ontbreken.

Hart Denton

TVLine meldt dat Hart namelijk de rol van Betty's onbekende broer Chic gaat spelen en dat betekent gelijk dat de Cooper familie nog gecompliceerder wordt. Met zijn blonde lokken past Hart als Chic in ieder geval goed tussen de Riverdale familie en hoewel we hem waarschijnlijk niet in de eerste aflevering zien, maakt hij dit seizoen wel zijn debuut.

Zo ziet 'ie eruit:

Nog heel even geduld meiden! De eerste aflevering staat 12 oktober op Netflix.

Beeld: CW

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook