News

Justin Bieber heeft een nieuwe vriendin en ze heeft veel weg van Selena Gomez

Justin Bieber is lange tijd als vrijgezel door het leven gegaan, maar het lijkt erop dat hij van de markt is. De zanger zou smoorverliefd zijn op een beeldschone brunette. De dame is kwestie is zangeres en heeft Mexicaanse roots… Waar hebben we dat eerder gehoord?! Jep, Justin is gevallen voor een lookalike van zijn ex Selena Gomez. Lees verder voor meer details over Justins prille relatie. 

De popster zit op een roze wolk. Hij is verliefd op Paola Paulin. De kersverse tortelduifjes leerden elkaar kennen in de kerk. Geen vreemde plek, want Justin is de laatste tijd veel in de kerk geweest. Ze zagen elkaar voor het eerst op 27 september, de zanger vond haar meteen leuk en vroeg haar mee uit. De eerste date vond ook plaats in de kerk. 

Sindsdien zijn de tortelduifjes vaak samen gespot. Justin zou zijn Paola zelfs hebben voorgesteld aan de pastoor! “Ze zagen er echt schattig uit. Justin kon niet wachten om haar voor te stellen,” vertelt een ingewijde. Super leuk voor Justin dat hij weer gelukkig is in de liefde. Toch kunnen we het niet helpen en de overeenkomsten met Selena te zien ;-). 

Beeld: Brunopress