Lifestyle

iPhone 8 en iPhone X: 5 dingen die je moet weten over de nieuwe telefoons

0
...

Laat je iPhone 5, 6 of 7 je steeds vaker in de steek en merk je dat je toe bent aan een nieuw toestel? Lucky you! Met de komst van de iPhone 8 en iPhone X is het namelijk helemáál niet erg dat je batterij sneller dan snel leegloopt, want dan heb je weer een reden om naar de nieuwe iPhones te kijken. Girlscene vertelt je er in dit artikel alvast meer over en laat je meteen weten waar je de iPhones bestelt.

Denk je erover na om de iPhone 8 of iPhone X te bestellen? Dan zijn er natuurlijk wel een paar dingen die je moet weten over de toestellen. 

1. Groter formaat
De iPhone 8 en 8 Plus zijn groter en dikker dan de iPhone 7 en 7 Plus, maar volgens KPN zijn de verschillen minimaal. De X is even groot als de 8 Plus, maar dan met een groter scherm. Het scherm loopt van rand tot rand, waardoor je hele voorkant een scherm is. 

2. Draadloos opladen
Yes! Nooit meer zoeken naar je oplader en hem uit de knoop hoeven halen, want de nieuwste iPhones laad je draadloos op. Wel zo handig. De draadloze Qi-laders zorgen ervoor dat je makkelijk je batterij oplaadt vóórdat hij überhaupt kans krijgt om uit te vallen. En ja, dat betekent dat je eindelijk weer je telefoon kunt opladen en via een koptelefoon muziek kunt luisteren. Je hoeft niet langer te kiezen tussen één van de twee.

iPhone 8

3. Mooiere foto's
Met de komst van de iPhone 7 Plus zorgde Apple ervoor dat je betere foto's kunt maken. Met de nieuwste toestellen is dat ook het geval. De 12-megapixelcamera's behoren tot de beste smartphonecamera's van het moment. Bij de iPhone X gaat het nog een stapje verder, want met deze camera maak je nog mooiere selfies dankzij de TrueDepth-camera aan de voorkant.

4. Telefoon ontgrendelen
Misschien heb je al van FaceID gehoord en zo niet, dan wordt het nu tijd. De homeknop verdwijnt bij de iPhone X en je hebt voortaan je gezicht nodig om je telefoon te ontgrendelen. De vingeradrukscanner verdwijnt dus voor de X, maar niet bij de 8 en 8 Plus.

5. Keurige kleuren
De iPhone 7 en 7 Plus was een feestje voor iedereen die van kleur houdt. De nieuwe toestellen zijn wat subtieler: de iPhone 8 en 8 Plus zijn verkrijgbaar in Space Grey, Silver en Gold. iPhone X is verkrijgbaar in Space Gray en Silver. Less is more.

Klaar om je nieuwe iPhone te bestellen? Hier is de iPhone 8 en 8 Plus verkrijgbaar. Liever een iPhone X? Kijk dan hier

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook