Lifestyle

Heftig! Geheime Facebook groep checkt of vriendjes vreemdgaan

Niets zo verschrikkelijk als daten met een jongen en er na een tijdje achterkomen dat hij helemáál niet zo betrouwbaar is als hij deed vermoeden. Sommige vrouwen hebben er genoeg van en daarom werd de veelbesproken Facebook groep Whose boyfriend is this? in het leven geroepen. Hier checken vrouwen voor ze verdergaan met een man of hij al bezet is…

Het klinkt nogal onschuldig, toch? Vrouwen vragen op Facebook aan andere vrouwen of hun crush eigenlijk al bezet is. Nu kun je je afvragen waarom je überhaupt op date blijft gaan met iemand die je niet helemaal vertrouwt (hallo, dat is toch de basis van een relatie?), maar er zijn al zoveel mannen door de mand gevallen dat veel vrouwen wél iets aan deze groep van 20.000 leden hebben gehad. Maar niet iedere man staat er terecht op.

Whose boyfriend is this?

NOS heeft een video gemaakt met de oprichtster van de Facebook groep Whose boyfriend is this?. Zij kan alleen niet bij iedere man op de pagina checken of hij er wel of niet terecht opstaat. Nogal vervelend als je namelijk wél een betrouwbare man bent en wordt afgeschilderd als een f*ckboy. Giovanni is nu namelijk het slachtoffer geworden van deze groep… Kijk hieronder de video:

Beeld: iStock