News

De allergrootste Primark ter wereld opent in deze stad

2
...

Nu de herfst officieel is aangebroken denken wij maar aan één ding: een nieuwe herfstgarderobe shoppen natuurlijk! Waar shop je nou beter dan bij Primark? Laten we nou net over onze favoriete budgetketen heel goed nieuws hebben. Primark kondigt namelijk een nieuwe winkel aan en dit wordt gelijk de allergrootste winkel ter wereld. Welke stad de gelukkige is? Dat lees je in dit artikel.

Grootste Primark ooit

De inwoners van Milton Keynes springen vandaag waarschijnlijk een gat in de lucht, want deze stad krijgt binnenkort de allergrootste Primark ooit! De plaats ligt tussen Oxford en Cambridge en ongeveer 80 kilometer vanaf Londen. Prima om te combineren met een shoptripje Londen dus ;-).

grootste primark ooit

De héle collectie

Voor dit nieuwe Primark-filiaal mag je wel een hele dag uittrekken. Deze Primark bestaat namelijk uit ruim 75.000(!) m2 aan kleding, schoenen en accessoires. Dé fashion hemel op aarde dus! Om je even een kleine inschatting te geven, het Primark-filiaal in Amsterdam is ongeveer 8.000 m2 ;-). Dat betekent dat het nieuwe filiaal bijna tien(!) keer zo groot is. OMG...Het schijnt dat dit filiaal de volledige Primark collectie gaat verkopen, dus je vindt hier dus echt alles. Wanneer de winkel precies opent is nog niet duidelijk, maar wij houden je op de hoogte. Perfecte excuus op een nieuwe citytrip naar Londen te boeken.

Bron: Ladbible.com, Thesun.co.uk

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 maand geleden DanielleXP

    Wow, ik vind de Primark in Almere al groot

  • 2 maanden geleden fleurdk

    Ik hou van Primark, jammer er geen Perle Bleue verkoopt is

  1. 1