News

Bij deze knappe Brabantse tandarts wil je maar al te graag in de stoel liggen

0
...

Misschien zie je er als een berg tegenop om naar de tandarts te gaan, maar dan weten wij vanaf nu de oplossing: zorg dat je een afspraak maakt bij deze knappe Brabantse tandarts. Hij is sinds vorige week op een praktijk in de zuidelijke provincie gaan werken en zwijmel... Bij hem wil je maar al te graag in de stoel liggen. Kijk snel verder en je begrijpt waarom.

Van een simpele check-up om te kijken of je geen gaatjes hebt tot een heuse wortelkanaalbehandeling... Het is goed voor te stellen dat je er niet echt naar uitkijkt om naar de tandarts te gaan. Je zit niet alleen zenuwachtig in de witte wachtkamer te wachten tot je eindelijk aan de beurt bent, want de echte narigheid begint daarna pas. Alhoewel, tenzij je een sterk gebit hebt en nooit ergens last van hebt. Hoe dan ook, één man in Brabant maakt naar de tandarts gaan een stuk leuker!

Knappe Brabantse tandarts

Maak kennis met tandarts Bechtold die zo oogverblindend mooi is dat het nóóit meer een straf is om bij hem in de stoel te liggen. Met zijn zongebruinde huid, strakke kaaklijn en felblauwe ogen twijfelen we er niet over dat zijn patiënten onder de indruk zijn. Bang voor de tandarts? Dat is er niet meer bij! Dus woon je in Heusden en omgeving? Lucky you, dan is een afspraak met deze man ineens binnen handbereik.

Beeld: iStock | Bron: Omroepbrabant.nl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook