Lifestyle

Aha! Dit is dus hét perfecte aantal bedpartners

De één heeft op haar veertiende voor het eerst seks, terwijl de ander op haar 23ste nog maagd is. Op welke leeftijd jij met iemand de liefde bedrijft, maakt natuurlijk niets uit. Veel mannen en vrouwen liegen als ze de vraag krijgen met hoeveel mensen zij het bed hebben gedeeld. Mannen doen er graag een schepje bovenop, terwijl vrouwen eerder een stapje terug doen. Maar wat is is nu eigenlijk hét perfecte aantal? Girlscene weet het antwoord op deze vraag, dus lees snel verder. 

Als je een nieuwe relatie hebt, is de kans aanwezig dat jullie seksgeschiedenis besproken wordt. Ga je dan liegen over dat aantal? Je wilt misschien niet overkomen als een heilige maagd Maria, maar als je de volgende dag nog niet klaar bent met het opsommen van je bedpartners, dan is dat soms ook not done. Eigenlijk maakt het niet uit met hoeveel mannen jij in bed hebt gelegen, daarom moet je dit artikel met een korreltje zout nemen. 

Superdrug heeft onderzoek gedaan om meer inzicht te krijgen in de ervaring van seksualiteit en de manier waarop wij hier tegenaan kijken. Meer dan tweeduizend mensen in Europa en de Verenigde Staten zijn ondervraagd en dit is wat daar uitkomt. 

aantal bedpartners
Je weet natuurlijk nooit of iemand de waarheid spreekt als hij of zij vertelt met hoeveel mensen zij seks hebben gehad. Uit dit onderzoek blijkt dat 67,4% van de vrouwen eerlijk antwoord geeft op deze vraag en bij de mannen is dit percentage 58,6. Dat betekent dus dat er heel wat jokkebrokken rondlopen. Zoals je waarschijnlijk al had gedacht verhogen mannen graag dat aantal en de vrouwen maken het liever iets minder. Uit een ander onderzoek blijkt dat 53% van de mannen zeker nieuwsgierig is naar het aantal bedpartners van hun vriendin, terwijl dat bij vrouwen maar 45% is. 

Maar wat wordt nu gezien als hét ideale aantal? Mannen en vrouwen zijn het redelijk met elkaar eens, want de cijfers liegen er niet om. Vrouwen vinden 7,5 het perfecte aantal en mannen zitten op 7,6. Tussen de zeven en acht bedpartners is dus ‘ideaal’. Weten we dat ook weer, toch?

Onthoud wel dat het bovenstaande cijfer eigenlijk helemaal niets zegt. Doe vooral waar jij je fijn bij voelt. Wil jij weten of je de ideale bedpartner al hebt gevonden? Lees dan dit artikel

Beeld: iStock | Bron: nieuwsblad.be, dailymail.co.uk, mindbodygreen.com

Must reads 👀