News

Oh no! Deze Riverdale-ster is betrokken bij een heftig auto-ongeluk

Het geluk leek niet op te kunnen voor de Riverdale-cast. De serie is sinds de eerste aflevering een enorme hit en het tweede seizoen komt volgende maand uit. Maar hoofdrolspeler K.J. Apa is getroffen door een groot drama. De acteur is betrokken bij een heftig auto-ongeluk… 

K.J. Apa heeft vorige week een auto-ongeluk gehad. De acteur kroop achter het stuur na een 16-urige werkdag. Levensgevaarlijk, zo blijkt nu. K.J. was zo moe dat hij in slaap is gevallen terwijl hij autoreed. De acteur werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in het Canadese Vancouver. Gelukkig hield hij geen serieuze verwondingen over aan zijn ongeluk, maar zijn auto is zo beschadigd dat ‘ie niet meer bestuurbaar is. 

Cole Sprouse zou eerst bij zijn collega in de auto stappen, maar veranderde op het laatste moment van gedachten. Het auto-ongeluk van K.J. heeft heel wat stof doen opwaaien bij de rest van de cast en crew. Het komt regelmatig voor dat ze tot in de vroege uurtjes moeten werken, maar er wordt geen vervoer voor de medewerkers geregeld. K.J. kon dus niet anders dan zelf achter het stuur kruipen, terwijl hij nauwelijks had geslapen. 

Cole heeft nu gevraagd of hij en zijn collega’s vervoer kunnen krijgen tijdens lange werkdagen. 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀