News

Fans denken dat deze Riverdale castleden óók een setje zijn in het echt

Hoe leuk is het als een koppel uit een serie in het echt ook verliefd zijn? Het gebeurde met Serena en Dan van Gossip Girl, en ook met Jughead en Betty van Riverdale. Maar de vonk blijkt nóg een keer over te zijn geslagen op de Riverdale set… en dus niet alleen bij Cole Sprouse en Lili Reinhart. Fans weten het zeker: deze personages hebben in het echt ook een relatie.

Vind je Archie en Veronica ook zo lief samen? Fans hebben een groot vermoeden dat de romantische scènes niet gespeeld zijn. Dat komt allemaal door een foto die KJ Apa op Instagram heeft geplaatst. De acteur schreef bij de foto dat zijn ouders op visite waren. Fans dachten meteen dat het om een eerste ontmoeting van KJ’s nieuwe vriendin (Camila dus) gaat.  

Helaas, de vork blijkt anders in de steel te zitten. De ‘ouders’ op de foto zijn niet zijn echte ouders! De vrouw op de foto is namelijk Camila’s manager. Niet zo spannend als het lijkt, dus. Maar hé, het zou alsnog kunnen dat KJ en Camila in het echt ook verliefd zijn geworden. Het zou in ieder geval heel leuk zijn! 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀