News

Yes! Forever 21 komt met een échte beautywinkel

Wij als beautyliefhebbers weten al lang dat Forever 21 heel wat fijne beautyproducten in de schappen heeft liggen. Zeker wanneer je richting de kassa loopt kun je het niet laten om die fijne beautyblender dupe nog even in je mandje te gooien. Vanaf nu geen kleine beautyafdeling meer, want Forever 21 komt met een hele winkel vol beautyproducten. Woehoe!

Forever 21 beautywinkel

Niemand minder dan de dochters van de oprichters van Forever 21 openen dus een echte Forever 21-beautywinkel met ál onze favoriete producten. De meiden, Esther en Linda Chang, openen het beauty walhalla onder de naam Riley Rose. In deze winkel vind je onder andere lifestyle-items en lastig verkrijgbare beautyproducten. Dat klinkt goed…

Winkel vol beautyfavorieten

Een hele winkel vol met beautyfavorieten? Dat klinkt als de hemel op aarde voor ons beautylovers. Van razend populaire haarproducten tot make-upproducten die overal zijn uitverkocht. In deze winkel vind je het! De eerste winkel opent op 30 september in Californië zijn van plan om binnen dit jaar nog uit te breiden. Uh, hello Amsterdam?

Beeld: iStock | Bron: Refinery29.com

Must reads 👀