News

Miley Cyrus onthult eindelijk de reden achter de breuk met Liam

Lang leken Miley Cyrus en Liam Hemsworth meant to be. Twee jonge mensen die het maken in Hollywood en head over heels in love zijn met elkaar. Toch leek hun relatie niet bestand tegen de druk: in 2013 werd de stekker uit hun relatie getrokken. Tóch zijn de tortelduifjes weer bij elkaar en wil Miley eindelijk iets over de breuk van toen vertellen.

Van 2009 tot 2013 (en even in 2014) verscheen Miley altijd aan Liam’s zijde, maar aan dat geluk kwam abrupt een eind toen hun relatie op de klippen liep. Op zich niet heel gek, want Miley was pas 16 toen Liam haar hart veroverde. Maar waarom gingen ze dan precies uit elkaar? De popster klapt eindelijk uit de school…

Reden achter de breuk

Aan roddelblad The Sun vertelt Miley over de breuk. “Het is goed voor mensen om ruimte te krijgen om te groeien als individu. Als je met iemand van je 16e tot 24e bent word je één persoon. Het voelt alsof er niets veranderd is, behalve dat we volwassen zijn geworden.” Ah! Bovendien had Miley helemaal niet verwacht dat ze weer een relatie met Liam zou krijgen. “Ik wist niet dat we terug bij elkaar zouden komen. Maar ik voelde dat het nooit helemaal over was. We hielden een goede vriendschap heel privé.”

Beeld: Getty Images

Must reads 👀