News

Is het echt waar?! Mascha reageert eindelijk op een hardnekkige seks roddel

Er wordt veel geroddeld over bloggers en vloggers. Vooral Mascha is vaak het doelwit van sappige geruchten. Er doen de wildste verhalen over haar de ronde. Dat heeft Mascha zelf ook door en daarom gaat ze met de billen bloot in een nieuwe video waar ze reageert op de roddels. Is het echt waar of complete onzin? Mascha reageert ook op een hardnekkige seks roddel over haar en Gregor. En het heeft alles te maken met Burning Man… 

Mascha heeft een tweede roddel-video geüpload. Hierin onthult ze onder andere of ze een neuscorrectie heeft ondergaan en licht ze toe waarom ze niet meer omgaat met een aantal mensen. Maar de meest spraakmakende roddel die de vlogger behandelt gaat over seks. Hebben zij en Gregor een trio gehad op Burning Man? 

De YouTuber geeft kort maar krachtig antwoord. “Nee, nee. Niet bij Burning Man nee,” zegt Mascha. Dat is duidelijk, maar er is meteen een nieuwe roddel ontstaan. In de comments gaat het behoorlijk los. “Je zegt geen trio op burning man waar wel dan?” luidt een reactie. “Ergens anders wel dan? Haha, sorry grappig hoe expliciet je dat benoemde,” schrijft een andere fan. 

Aan het einde van de video zegt Mascha dat er eigenlijk geen interessante, nieuwe roddels meer over haar zijn, maar dit lijkt ons heel goed materiaal voor een derde roddel-video ;-). 

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress 

Must reads 👀