News

Deze YouTuber stopt en verwijdert al haar video’s

Ze maakte vier jaar lang video’s voor haar YouTubekanaal en heeft inmiddels meer dan 200.000 abonnees. Toch besluit deze populaire YouTuber te stoppen met haar kanaal. ‘Voor mij is het tijd voor een nieuwe droom’ vertelt ze in haar laatste video. Ook vertelt ze dat al haar video’s verdwijen en haar fans zijn in shock. Dit hadden wij niet zien aankomen… Lees snel verder om te zien om wie het gaat.

Tijd voor iets anders

Vier jaar lang maakte Frances video’s voor het YouTube-kanaal Foodgloss. Helaas kondigde de YouTuber vandaag aan dat er een einde komt aan al haar heerlijke recepten. Als je dol bent op alles wat met koken en bakken te maken heeft dan ken je Foodgloss ongetwijfeld. Vier jaar geleden heeft Frances dit YouTube-kanaal opgezet samen met Mascha van onder andere Beautygloss. Inmiddels heeft ze meer dan 200.000 volgers en meer dan 44 miljoen weergaven, toch besluit ze te stoppen met haar kanaal. In onderstaande video vertelt Frances waarom ze stopt met haar YouTube-kanaal, ondanks haar succes.

Watch on YouTube

Video’s verwijderen

Frances vertelt in de video dat ze haar ambities en ideeën niet meer vond passen binnen de huidige ‘YouTube-wereld’. Daarnaast gaf ze aan steeds minder behoefte te voelen om dingen te delen op social media. ‘Ik heb niet meer het plezier zoals in het begin’. Veel fans zagen dit abrupte einde niet aankomen. Het kwam dan ook zeker als een klap binnen toen ze ook nog eens vertelde dat haar kanaal blijft bestaan, maar álle content van haar kanaal verdwijnt. ‘Ik ga nu zelf een stapje naar achter, dan wil ik de content met me meenemen dat stapje terug’ geeft Frances als reden. Over precies een week begint ze met het verwijderen van haar video’s, zodat haar fans de komende dagen nog de kans krijgen om video’s te bekijken en hun favoriete recepten op te schrijven. Frances sluit haar video positief af en vertelt dat ze nog steeds veel plezier heeft in het koken en bakken en heel blij is dat ze dit allemaal heeft mogen meemaken. Wij gaan haar recepten zeker missen…
 

Must reads 👀