News

Bewust of toeval? Lil’ Kleine plaatst naaktfoto van vriendin na naaktfoto Monica Geuze

Gisteren schreven we natuurlijk al uitgebreid over de pikante fotoshoot met Anna Nooshin in Monica Geuze. De ladies poseren intiem, zoenend én in lingerie en héél Nederland sprak erover. Ook Monica’s ex Lil’ Kleine is dit waarschijnlijk niet ontgaan en moest na het zien van deze foto’s denken: wat jij kan, kan ik ook en plaatste vervolgens een naaktfoto met zijn huidige vriendin. Hmmm, is dit puur toeval of een zeer doelbewuste actie?

Naaktfoto

Wij vinden het wel héél toevallig dat Lil’ Kleine, net na de lancering van de foto’s van Anna en Monica,  een foto plaatst op zijn Instagram-account met daarop zijn naakte vriendin. Wat vinden jullie? Jorik gooide de foto acht uur geleden online, dat is ongeveer twaalf uur nadat Monica een pikant kiekje deelde met Anna op haar Instagram.

Gevoelens?

Dit is de foto waar het allemaal om draait. Heeft Lil’ Kleine misschien toch nog steeds stiekem gevoelens voor Monica of probeert hij stiekem een andere boodschap over te brengen met zijn foto? Dit kan bijna geen toeval zijn, toch? We houden je op de hoogte ;-).

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀