Lifestyle

Girls Issues: Ik vind een jongen bij mij op school erg leuk

0
...

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die een jongen bij haar op school leuk vindt, maar niet zeker weet of dat van beide kanten komt. 

Hi Girlscene,

Ik heb dus een girls issue. Ik heb een nieuwe jongen in m'n klas. Ik wil hem anoniem laten, dus noem ik hem even Job. Job heeft blauwe ogen, bruine haren en ik zag hem in de gang staan en dacht hij is best knap. School is nu al een week begonnen en in die week keek hij mij steeds aan. Ik heb hem nog niet gesproken... Maar gisteren hoorde ik van een meisje, ik noem haar maar Lola, dat Job haar probeerde te fixen (dat zegt ze tenminste). Hij had het al voor haar opgenomen en dat soort dingen. Ik weet nu niet wat ik moet doen, want hij probeert wel steeds contact met mij te zoeken... Of hij is een gewoon een player. Het kan ook nog zijn dat hij dit deed om gewoon vrienden te zijn. 

Kusjes A.

girls issues

Lieve A,

Wat leuk dat je een jongen bij je op school leuk vindt! Je hebt oogcontact met hem, dus dat is al een goed teken. Nu wil je erachter komen of hij jou ook ziet zitten. Maar Lola en Job dat is dus ook nog een dingetje. Dat is natuurlijk erg lastig, want als eerste weet je niet eens of Lola de waarheid spreekt. Misschien wil ze jou wel jaloers maken, omdat ze weet dat jij Job leuk vindt.

De enige manier om erachter te komen of Job jou ziet zitten, is om op hem af te stappen. Dat is erg lastig, want jullie hebben nog nooit met elkaar gepraat. Laten we het volgende afspreken: de volgende keer dat Job oogcontact met jou maakt op school, glimlach je eerst terug. Je wacht even af wat zijn reactie daarop is. Misschien komt hij al naar je toe en dan hoef jij dat niet te doen. Als hij blijft staan, neem jij het voortouw en loop je op hem af (waarschijnlijk kan hij dit alleen maar waarderen). Wat ga je nu in godsnaam tegen hem zeggen? Vraag zijn naam. Deze weet je waarschijnlijk al, maar je moet ergens een gesprek starten. "Hey, ik zie je vaak lopen in de gang, maar hoe heet je eigenlijk?" Wil je meer inspiratie voor openingszinnen? Lees dan even dit artikel

Zorg dat je zelfverzekerd overkomt, want dat vinden jongens vaak aantrekkelijk. Loop met een rechte rug en zet je mooiste glimlach op. Voor meer tips om je zelfvertrouwen een boost te geven, lees dan dit artikel. Als je eenmaal met Job een gesprek hebt gestart, kom je er snel genoeg achter of hij jou leuk ook leuk vindt. Als je voelt dat het de goede kant op gaat, vraag je subtiel om zijn nummer. Als je dat binnen hebt, gaat de rest vanzelf. 

Succes!

Liefs,
Girlscene. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook