Lifestyle

Met deze accessoires knap jij je kamer weer helemaal op!

Je kamer is misschien wel een van de plekken waar je het liefste bent. Hoe fijn is het dan ook om die ruimte te hebben zoals jij dat wilt. Met een paar kleine aanpassingen of spullen, maak je je kamer weer even wat vernieuwender en frisser. Vind je dat jouw kamer wel een make-over kan krijgen? Deze accessoires geven je wat inspiratie. 

Room accessoires 

Vind je dat jouw kamer wel wat meer sfeer mag krijgen of ben je echt toe aan wat nieuwe spullen? Leuke schilderijen, doosjes, lichtjes en versiersels maken je kamer net wat meer af. Dit hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Bij de Action zijn er veel spullen te koop die je kamer opvrolijken. Met wat creativiteit en goed zoeken, ziet jouw kamer er net zo uit als al die kamers op Tumblr. 

Hema lampjes
Hema lampjes, €7,00

Stradivarius schattige plantenhouderStradivarius planthouder, €7,95

H&M roze kussenhoesH&M roze kussenhoes, €4,99

Boohoo muurkleed modemusthavesModemusthaves muurkleed decoratie, €44,95

Hema ombre kaarshouderHema ombre kaarshouder, €2,00

Kamerplant vtwonenVTwonen kamerplant, €29,95

Marmeren wandklok
Myinterieurmusthaves marmere klok
, 29,95

H&M vloerkleed met printH&M vloerkleed met print, 29,99

Asos rosegoude sieradenrekAsos sieradenrek, 13,51

Blauwe opbergdozen hemaHema gekleurde opbergdozen, 7,00

DIY kamer

Om je kamer weer even een andere uitstraling te geven, kan je bijvoorbeeld een muur in een nieuwe kleur schilderen, oude spullen pimpen of wat leuke DIY maken die je kamer helemaal opfleuren. Op YouTube zijn er genoeg tutorials te vinden met leuke DIY. Doe dus zeker wat inspiratie op!

Een nieuw kleurtje geeft je kamer ook weer een nieuw gevoel. Voor een weekend waarin je niets te doen hebt, is dat misschien een leuk idee. Ga eens voor een gewaagd kleurtje als paars, babyroze of geel. Ook een toffe poster aan je muur geeft een leuke aanvulling op je kamer. 

Girly bedroom

Extreme make-over

Deze make-overs zijn wel echt extreem. De kamers worden van top tot teen opgeknapt. Erg leuk als je een nieuwe kamer krijgt of als je kamer echt toe is aan zo’n make-over. Zo ver hoef jij natuurlijk niet te gaan, maar wie weet haal je er nog wat inspiratie uit voor jezelf. 

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Beeld: iStock

Must reads 👀