Fashion

Opgelet! H&M verkoopt look-a-likes van je favoriete Gucci schoenen

Hallootjes, zeg! We dachten héél even dat we héél misschien zouden zwichten voor de super populaire Gucci schoenen van het moment, maar gelukkig was H&M daar om onze bankrekening te redden. Tijdens het ‘browsen’ vullen van ons winkelmandje op de site konden we moeilijk de schoenen overslaan en daar staan de bekende loafers gewoon voor een fractie van de prijs!

Toegegeven, het is niet heel chic als grote ketens de ontwerpen van modehuizen kopiëren om vervolgens de items voor een tiende weer te verkopen, maar toch. De Gucci loafers zijn écht heel duur – je legt er zo €550 voor neer – en het model van H&M lijkt niet zo op de Gucci schoen dat het een echte rip-off is. Maar toch lijken de Zweden geïnspireerd door het Italiaanse modehuis en dat levert deze beauty’s op.

Gucci loafers dupe

Voor €24,99 heb je de H&M loafers in bezit en we willen niet veel zeggen, maar dat is zo 20 keer goedkoper dan die ontzettend prijzige loafers die je bij Gucci koopt. In Nederland is de schoen online alleen verkrijgbaar in een poederroze kleur, maar wie weet verschijnt er nog een zwart (nep)leren variant in de toekomst…

h&m loafers
H&M loafers
€24,99

gucci loafers
Gucci loafers
€550

Wij rekenen alvast af.

Beeld: Net-a-Porter

Must reads 👀